Kamp: Chelsea – Crystal Palace

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,60

Spilstop: 17. april kl. 17:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Chelsea røg i midtugen ud af Champions League efter en ellers imponerende indsats ude mod Real Madrid. De skal dog hurtigt videre, da næste punkt på dagsordenen er denne FA Cup-semifinale på Wembley mod Crystal Palace.

Chelsea vandt senest FA Cuppen i 2018, mens Palaces bedste resultater er to andenpladser – senest i 2016, da man tabte til Manchester United.

Chelsea er ikke overraskende storfavoritter til at spille sig i finalen. Palace har imponeret under Vieira, men vi siger alligevel, at det lykkes Tuchels tropper at vinde kampen.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Chelsea har i løbet af de sidste to kampe udvist høj moral ved at komme sig over nederlagene på hjemmebane til Brentford og Real Madrid.

I sidste weekend blev Southampton smadret med 6-0 på eget græs. I midtugen havde mange afskrevet Chelsea inden returkampen mod Real Madrid.

Her havde man dog Real helt ude i tovene, da man med bare et kvarter igen kom foran med 3-0. Det lykkedes dog spanierne at få kampen i forlænget spilletid, hvor de sikrede avancement.

Trods nederlaget må den gode præstation være noget, som Chelsea bruge til noget frem mod dette opgør.

Det er Chelseas første kamp mod et Premier League-hold i dette års FA Cup. På vejen mod semifinalen har de mødt Chesterfield, Plymouth Argyle, Luton Town og Middlesbrough.

Palace har haft det marginalt mere udfordrende med kampe mod Millwall, Hartlepool United, Stoke City og Everton, som man tævede med 4-0.

Palace fik ikke den bedste optakt til kampen, da tabte med 2-1 til Leicester, der ligesom Palace ikke har det store at spille i ligaen.

Chelsea har foruden deres pæne resultater den sidste uge også overtaget i den indbyrdes statistik. De har nemlig vundet begge sæsonens opgør i Premier League med henholdsvis 3-0 og 1-0. Faktisk har de vundet de sidste otte kampe mod Palace, og det siger vi, at de også gør i dag.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,60 på dette.