Dagens spilforslag – Begge hold kommer ikke på tavlen i London

Kamp: Chelsea – Atlético Madrid

Spilforslag: Begge hold scorer? Nej

Odds: 1,80

Spilstop: 17. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der var som ventet ikke tale om nogen målfest, da Chelsea gæstede Atlético Madrid i holdenes første ottendedelsfinale. Thomas Tuchel lader for alvor til at have fået styr på Chelsea forsvaret, så vi regner ikke med, at det kommer til at ændre sig i denne kamp. Derfor siger vi, at de ikke lykkes både Chelsea og Atlético Madrid at få scoret.

 

Derfor scorer begge hold ikke

Ser man på Chelseas kampe i Premier League siden ansættelsen af Thomas Tuchel, så er forbedringerne hurtigt til at få øje på. Siden tyskerens ansættelse har Chelsea nemlig ikke tabt.

En del af forklaringen på den store succes skal findes i defensiven. Siden han kom til klubben, har Chelsea spillet ti kampe i Premier League. I disse ti kampe har man blot lukket to mål ind, hvilket selvsagt er ret så imponerende. I de foregående bare fem kampe havde man til sammenligning lukket ni mål ind.

Med til historien hører, at Chelsea selv blot har scoret 11 gange i deres sidste ti ligakampe, så de er altså heller ikke selv et hold, som får netmaskerne til at blafre ofte.

Atlético er gået fra at ligne et oplagt bud på en spansk mester til pludselig at blive åndet i nakken af Real Madrid og Barcelona. En del af forklaringen er, at de i deres sidste fire La Liga-kampe har hentet fem af 12 mulige point.

I disse fire kampe har man desuden blot scoret tre mål. Senest skuffede de ved at spille 0-0 mod naboerne Getafe, som endda var ti mand de sidste 20 minutter.

De ligner med andre ord ikke et hold, som kan bryde Chelsea ned. Hvis det lykkes dem at få scoret, så kan Chelsea til gengæld få svært ved at åbne Atlético-forsvaret, som tidligere har været stærke i Europa.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer ikke i kampen mellem Chelsea og Atlético Madrid. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.