Dagens spilforslag og odds: Southampton-sejr på Abbey Stadium

Spilforslag hver dag

Kamp: Cambridge United F.C. – Southampton U-21
Spilforslag: 2
Odds: 2,70
Bookmaker: bet365

 

Odds på Southampton U-21 her

 

Landskampspausen er over os, men der er stadig et par sekundære ligaer og pokalturneringer på programmet. En af dem er den engelske Checkatrade Trophy, og her er der er rigtig mange hold, som skal i aktion. På Abbey Stadium tager Cambridge United F.C. imod Southampton U-21, og selvom værterne til dagligt befinder sig i Sky Bet League Two, mens gæsterne spiller i reserveligaen, så har vi faktisk mest fidus til sidstnævnte. Førstnævnte er nemlig elendigt kørende og har tabt seks ud af deres seneste syv opgør, mens det sidste er endt uafgjort.

 

Sejrsstimen fortsætter for Saints U-21

Hjemmeholdet er virkelig kommet i problemer denne sæson, hvilket man også kan se på tabellen. Her ligger de således næstsidst med blot otte point efter 12 kampe, da det er blevet til to sejre, to pointdelinger og hele otte nederlag med en samlet målscore på 11-25. De indkasserer altså to mål per opgør, mens der kun bliver scoret et enkelt i den anden ende. Rigtig dårlig kombination hvis man gerne vil forblive i Sky Bet League Two, når sæsonen er færdigspillet.

Udeholdet er derimod i rigtig fin form, da de har vundet fem ud af deres sidste seks kampe. Det er således blevet til sejre over henholdsvis Middlesbrough, Liverpool, Norwich, Manchester United og Colchester, mens deres eneste pointtab var mod Sunderland i et opgør der endte 2-2. De unge Saints-spillere er altså sprængfyldt med selvtillid, hvilket vi tror, at man kommer til at se kunne se ude på banen i aften. Derudover er det værd at bemærke, Cambridge United nok nedprioriterer denne kamp, da de har så store problemer i ligaen. Vi sætter vores lid til, at værternes gode stime fortsætter, mens gæsternes elendige form gør det samme.

Derfor anbefaler vi at spille på, Southampton U-21 vinder kampen hos bet365. Det giver i skrivende stund pengene 2,70 gange igen.

 

Odds på Southampton U-21 her

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.