Dagens spilforslag – Begge hold kommer på tavlen i Brøndby

Kamp: Brøndby IF – AGF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,86

Spilstop: 21. marts kl. 17:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er topbrag på Brøndby Stadion, når AGF besøger Superligaens førerhold. Syv point adskiller de to hold, så AGF skal bruge en sejr, hvis de skal holde sig til i mesterskabskampen.

Dette er som bekendt sidste runde, inden mesterskabsspillet starter, så det er handler i høj grad også om at sikre, at man kan gå ind til dette med moral intakt.

Vi regner med, at det bliver en underholdende affære på Brøndby Stadion. Det er en kamp mellem to hold i form, og vi regner med, at begge får scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Efter nederlaget til FC Midtjylland tilbage i slutningen af februar har Brøndby hentet syv af ni mulige point. Man spillede 0-0 med Rander, men herefter fulgte to imponerende sejre over FC København og OB på henholdsvis 2-1 og 3-0.

Mod OB var det først og fremmest Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm, som stjal billedet. Uhre scorede nemlig hattrick, mens Lindstrøm lagde op til alle tre mål. Dermed er Uhre noteret for 12 mål og seks assists, mens Lindstrøm tegner sig for ni scoringer og ni assists.

Lyst ser det også ud for AGF, som lader til at have rejst efter et skuffende nederlag til FC Nordsjælland tilbage i starten af marts. I den efterfølgende kamp imponerede man nemlig ved at slå de danske mestre FC Midtjylland med 1-0 efter en scoring af Patrick Mortensen.

Derefter fulgte et dramatisk lokalopgør mod Randers. Her så det længe ud til, at Gift Links skulle blive den store helt for AGF efter, at han havde bragt dem foran efter blot fem minutter. I det 90. minut lykkedes det dog Randers’ Vito Hammershøy-Mistrati at få udlignet til kampens resultat 1-1.

Vi mener, at der bør være gode muligheder for, at disse to formmæssigt stærke hold begge finder vejen til netmaskerne i, hvad der forhåbentlig bliver stærk kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Brøndby og AGF. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.