Dagens spilforslag – Brøndby tager sæsonens første sejr

Kamp: Brøndby IF – Viborg FF

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 25. juli kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

De regerende danske mestre fra Brøndby er på jagt efter sæsonens første sejr, når oprykkerne fra Viborg kommer på besøg. Brøndby hentede et godkendt point mod AGF i første runde, mens Viborg fik en god start på Superliga-tilværelsen med en 2-1-sejr ude mod FC Nordsjælland.

Vi regner dog med, at Brøndby bliver en for stor mundfuld for Viborg. Derfor mener vi også, at det ender med at blive Niels Frederiksens tropper, som løber med de tre point hjemme på på Brøndby Stadion.

 

Derfor vinder Brøndby kampen

Brøndby fik en skidt start på sæsonåbneren mod AGF. Det var nemlig hjemmeholdets Jón Dagur Thorsteinsson, som scorede efter blot ti minutters spil på oplæg af Patrick Olsen.

Det lykkedes dog Brøndby at få udlignet kort inden pausen ved venstrebacken Kevin Mensah. Dermed blev det som nævnt trods alt en udmærket start på sæsonen for Brøndby med et point mod sidste års nummer fire.

Nu venter så Viborg, der som nævnt fik en optimal start på sæsonen. Lars Friis’ mandskab fik ellers ikke den bedste start på kampen. Nordsjælland fik nemlig tilkendt et straffespark efter under et kvarters spil. Det eksekverede Oliver Antman.

Der skulle dog mere end det til for at slå Viborg ud. De udlignede nemlig kort inden pausen via Younes Bakiz. Efter lige under en times spil satte Lars Kramer sejrsmålet ind, da han kom først på et Christian Sørensen-frispark og sikrede tre vigtige point.

Brøndby er dog af en anden kaliber end Nordsjælland. Det regner vi også med, at Viborg kommer til at sande på Brøndby Stadion. Derfor siger vi, at Brøndby snupper de tre point

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.