Dagens spilforslag – Begge hold kommer ikke på tavlen i Brøndby

Kamp: Brøndby IF – Vejle BK

Spilforslag: Begge hold scorer ikke

Odds: 1,95

Spilstop: 21. februar kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der venter endnu et vigtigt opgør i Superligaen, når Brøndby hjemme tager imod Vejle. Brøndby er som bekendt i høj grad med i kampen om mesterskabet. Vejle forsøger på den side at holde afstand ned til Lyngby og Horsens i bunden af Superligaen.

Begge hold har gennem starten på forårssæsonen imponeret med deres defensive spil. Vi regner da også med, at det kommer til at lykkes mindst et af holdene at holde nullet.

 

Derfor scorer begge hold ikke

Brøndby har fået en solid start på foråret med sejre over FC Nordsjælland og Lyngby på henholdsvis 1-0 og 4-0. Derudover har man også spillet 1-1 med AaB.

Deres samlede målscore på 6-1 over disse tre kampe siger en del om, hvor stærkt deres forsvar har været efter vinterpausen.

Det samme kan man sige om Vejle. De gik til vinterpause med 0-0 mod Lyngby og har været i stand til at fortsætte de gode defensive takter.

I første kamp efter pausen spillede man nemlig 0-0 med topholdet AGF. Herefter blev det til en imponerende 1-0-sejr ude mod SønderjyskE.

Senest gik der dog to mål ind mod FC Nordsjælland i en kamp, som sluttede 2-2. Det ændrer dog ikke på, at en samlet målscore på 3-2 over fire kampe er stærkt set ud fra et defensivt perspektiv.

Særligt Vejles defensive arbejde mod AGF og SønderjyskE, som begge er placerede i den øverste halvdel af tabellen må give dem forhåbninger inden mødet med Brøndby.

Københavnerne vandt det første møde mellem holdene med 2-0 tilbage i november. Det skete efter scoringer af Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre.

Vejles tre mål i deres seneste fire kamp tyder på, at de kan få det svært, hvis Brøndby først skulle komme foran.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer ikke i kampen mellem Brøndby IF og Manchester United. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.