Kamp: Randers FC – Brøndby IF

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 3. oktober kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Brøndby skal forsøge at køre videre på sidste weekends flotte 2-1-sejr over AaB. Den betyder, at man holder sig til i kampen om pladserne i mesterskabsspillet.

Her er Randers efter en fænomenal start dalet lidt ned i tabellen med blot én sejr de sidste fire runder. Sammenlignet med starten på sæsonen er det især defensivt, at man har haft problemer.

Vi regner med, at det bliver en tæt affære i Randers. Ydermere siger vi også, at det kommer til at lykkes både Randers og Brøndby at komme på tavlen i dette opgør.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndby har hentet syv af 12 mulige point i deres sidste fire kampe. Det eneste nederlag kom efter en skuffende præstation i Haderslev, hvor man tabte med 1-0 til SønderjyskE.

Derudover har man også gjort det fornuftigt i Europa League, hvor man i første kamp fik point hjemme mod Sparta Prag. Derefter kom man op mod overmagten i Lyon, hvor hjemmeholdet i anden halvleg sikrede en 3-0-sejr.

Brøndby måtte til kampen mod Lyon undvære deres topscorer Mikael Uhre. Lavede begge mål i sidste weekends sejr over AaB, så det er vigtigt for Brøndby, at han bliver klar mod Randers.

Hjemmeholdet har som nævnt haft en svær periode, med nederlag til Silkeborg, FCK og FC Midtjylland, mens man dog har vundet over FC Nordsjælland. I Conference League har man spillet uafgjort med AZ Alkmaar og rumænske Cluj.

I Superligaen har Randers i deres sidste fire kampe scoret fire mål og lukket syv ind. Det har med andre ord været ganske målrigt. Vi regner også med en underholdende kamp på Cepheus Park i Randers, hvor vi siger, at begge hold finder vejen til netmaskerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Randers FC og Brøndby IF. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette væddemål.