Kamp: Brøndby IF – FC Nordsjælland

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 24. maj kl. 17:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Brøndby fans over hele landet sidder på nåle inden deres altafgørende hjemmekamp mod FC Nordsjælland. Her kan Brøndby som bekendt sikre sig deres første mesterskab i 16 år. Det kræver “bare” en sejr eller, at de som minimum matcher FC Midtjyllands resultat.

Brøndby mangler dog et par vigtige spillere, som er ude med karantæner, hvilket naturligvis hæmmer dem. De rider dog stadig på en bølge af optimisme efter deres meget imponerende sejr i Aarhus, hvor de spillede det meste af kampen i undertal. VilfortPark.dk melder i øvrigt, at stemningen i Brøndby-truppen er helt i top efter den imponerende sejr.

Der venter dog en svær kamp mod FC Nordsjælland, som med 14 point fra ni kampe har haft et fornuftigt slutspil. Første kamp endte med en 3-0-sejr til Brøndby i Farum. Denne gang tror vi dog, at FC Nordsjælland er væsentligt bedre med, og at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndby viste forrygende fight i deres sidste kamp mod AGF. Her fik de for anden kamp i streg smidt en mand ud. Denne gang var det Morten Frendrup, som fik rødt efter blot 35 minutter. Samtidig fik AGF også tilkendt et straffespark, som de scorede på til 1-1.

I anden halvleg modstod Brøndby dog AGF-presset, og Mikael Uhre lukrerede på en stor fejl og fik scoret det vitale sejrsmål til slutresultatet 2-1. Det var desuden hans 19. sæsonmål.

Nu gælder det så matchbolden mod FC Nordsjælland, som i midtugen slog Randers med 2-1. Det var tredje kamp i streg, at FCN kom på tavlen. Der har blot været to kampe i mesterskabsspillet, hvor FC Nordsjælland ikke er kommet på tavlen.

Vi regner da også med, at det lykkes dem i dette opgør, hvilket vil sige, at Brøndby formentlig skal score mindst to gange, hvis de skal være sikre på mesterskabet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Brøndby IF og FC FC Nordsjælland. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.