Dagens spilforslag – Mindst tre mål på Vestegnen

Kamp: Brøndby IF – FC Midtjylland

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,87

Spilstop: 9. maj kl. 18:00

Bookmaker: Mr Green

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Mesterskabet er på højkant, når FC Midtjylland gæster Brøndby i Superligaen. FC Midtjylland fører inden kampen med fire point ned til Brøndby.

Der resterer blot tre kampe efter denne, så med en sejr vil FC Midtjylland nærmest stå med den ene hånd på pokalen. Brøndby skal derimod bruge tre point for at holde drømmen om et mesterskab i live.

 

Derfor scores der mindst tre gange i kampen

FC Midtjylland fik i sidste runde revancheret den forrige rundes nederlag til FC Nordsjælland. Det skete med en eftertrykkelig 3-0-sejr hjemme i Herning. Her var Alexander Scholz, Pione Sisto og Frank Onyeka på pletten med målene.

Især Pione Sisto er brandvarm for FC Midtjylland med tre mål i sine sidste tre kampe. Han er dermed i færd med sin klart bedste periode i denne sæson.

For Brøndby blev det derimod en hård weekend, da de måtte indkassere et 4-2-nederlag til Randers, som man runden forinden havde slået med 3-0. Hermannsson og Hedlund var på pletten for Brøndby. Superligaens topscorer Mikael Uhre kom ikke på tavlen.

Brøndby har fjerde kamp i streg, at Brøndby scorede to mål eller flere, så det er bestemt ikke i offensiven, at det kniber. I løbet af de fire kampe har dog også lukket to ind to gange samt fire i slutspillets anden runde mod FCK. Forsvaret er med andre ord en bekymring.

Vi mener, at disse to offensivt formstærke hold bør kunne levere en ganske seværdig kamp. Samtidig gør kampens vigtighed, at et af holdene bør blive tvunget frem på banen i løbet af kampen, hvilket naturligvis skaber chancer den modsatte vej.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Brøndby – FC Midtjylland. Hos Mr Green får man odds 1,87 på dette resultat.

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med Mr Green. Læs mere om kampagnen her.