Kamp: Brighton-Arsenal

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,68

Spilstop: 20. juni kl. 15:00

Bookmaker: ComeOn!

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

ComeOn Følg spilforslaget nu

Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner og få samme beløb i bonus. Gennemspil bonus inden 60 dage til min. odds 1,80.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Inden pausen var det endelig lykkes Arsenal at begynde at vinde kampe i stedet for stort set kun at spille uafgjort. Deres første kamp tilbage endte dog med en skuffelse, da de blev dukket med 3-0 af Manchester City. Hvis Arsenal skal holde sig til kampen om Champions League må en sejr mod Brighton være et krav. Brighton vil dog også være desperate efter point, da de meget gerne vil ud af nedrykningskampen. Vi tror, at det bliver en tæt kamp, og at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Arsenal lukkede som nævnt tre mål ind mod Manchester City. Det er naturligvis ikke jordens undergang for de fleste hold. Det store problem for Arsenal er dog, at Arsenals forsvar nu er svækket i de kommende kampe. Pablo Marí blev ankelskadet og er ude resten af sæson. David Luiz kom ind i midterforsvare i stedet for Marí og modtog et rødt kort. De mistede også Granit Xhaka, som også fik en ankelskade. På den defensive midtbane mangler Arsenal allerede Lucas Torreira. Med andre ord er Arsenals defensiv altså endnu mere svækket frem mod opgøret mod Brighton.

Brighton er blot to point over stregen, så de har stadig fuld fokus på at få lagt afstand til denne. Brighton har dog et ganske svært slutprogram, hvor man mangler at møde hold som Leicester, Liverpool, Manchester City og Manchester United. Dermed er hjemmekampen mod Arsenal da også en af de kampe, hvor der gerne skal point på kontoen. Brighton får det dog svært mod Arsenals mange stærke offensive spillere som Aubameyang, Lacazette og Saka. Vi regner med, at dette bliver en tætkamp, hvor Arsenals stærke offensiv vil får scoret, men at Brighton også vil udnytte Arsenals defensive kvaler.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Brighton-Arsenal. Hos ComeOn! får man odds 1,68 på dette resultat.

 

Hvis man foretager et pre-match væddemål til 49 kroner hos ComeOn! får man et 49 kroner live freebet. Læs mere kampagnen her.