Kamp: Brasilien – Tyskland

Spilforslag: Brasilien vinder kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 22. juli kl. 13:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Den olympiske fodboldturnering for herrer er sparket i gang. I denne storkamp i Gruppe D mødes Brasilien og Tyskland i den japanske storby Yokohama.

Brasilien er sammen med Spanien de helt store favoritter til at løbe med OL-guldet. De har da også som altid flere store stjerner med holdet. Vi regner med, at det lykkes dem at få en optimal start på OL-turneringen.

 

Derfor vinder Brasilien kampen

Som nævnt er Brasilien blandt de store forhåndsfavoritter til at løbe med OL-guldet. En af årsagerne til dette er naturligvis, at de har en særdeles stærk trup.

OL for herrer er som udgangspunkt en U24-turnering. Normalt er det for U23-men denne gang er det udvidet til U24 på grund af sidste års udsættelse.

Derudover må man som altid have tre spillere med, som er ældre end det normalt tilladte. Her har Brasilien valgt målmanden Santos, Sevillas Diego Carlos og kaptajnen Dani Alves, som i dag spiller for Sao Paulo. Derudover finder man også stjerne fra europæiske topligaer som Douglas Luiz (Aston Villa), Paulinho (Bayer Leverkusen), Bruno Guimarães (Lyon), Matheus Cunha (Hertha Berlin), Malcom (Zenit) og Richarlinson (Everton).

Brasilien er forsvarende olympiske mestre og slog netop Tyskland i finalen ved OL 2016 efter straffesparkskonkurrence. Nu venter så endnu et opgør med tyskerne, som også stillet op med et stærkt hold. Det er dog efter vores mening ikke i nærheden af, hvad Brasilien kan mønstre.

De to øvrige hold i denne gruppe er Elfenbenskysten og Saudi Arabien, så dette kan meget vel være kampen om førstepladsen, som finder sted allerede nu. Her regner vi som nævnt med, at det bliver Brasilien, som trækker det længste strå.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brasilien vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette væddemål.