Kamp: SC Braga – FC Midtjylland

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 30. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

FC Midtjylland fik en ok start på Europa League-gruppespillet med et point hjemme mod Ludogorets. Nu venter den på papiret sværeste kamp ude mod portugisiske Braga.

Braga skal dog også bruge point i denne kamp, da de tabte første kamp til Røde Stjerne. Dermed venter vi en tæt kamp på Estadió Municipal de Braga, hvor vi ender med at få under tre scoringer.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

For to runder siden generobrede FC Midtjylland førstepladsen i Superligaen med deres flotte 1-0-sejr over FC København. Efter weekendens 1-0-sejr over Randers lyder FC Midtjyllands samlede målscore over de sidste tre ligakampe på 4-0.

I første runde af Europa League-gruppespillet var det som bekendt over en lavtscorende affære, da man endte med at spille 1-1 med bulgarske Ludogorets.

Dengang var det unge Gustav Isaksen, som bragte FC Midtjylland foran efter blot tre minutter. Efter lidt over en halv time fik udeholdet dog udlignet ved Kiril Despodov så udlignet for udeholdet.

Nu gælder det så mødet med Braga, som blot har vundet én af deres sidste fire kampe i den hjemlige liga. Her er det blevet til tre uafgjorte og en sejr og tre af fire kampe med under 2,5 mål.

I Europa League fik de heller ikke ligefrem nogen drømmestart, da man endte med at tabe 2-1 til serbiske Røde Stjerne. Det gør som nævnt, at man allerede er lidt pressede, når det går løs mod FC Midtjylland.

Vi regner med, at det kan resultere i en taktisk kamp mellem to hold, der som nævnt ikke har været involverede i mange målrige kampe på det seneste.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i SC Braga – FC Midtjylland. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette.