Kamp: FC Botosani – FCSB

Spilforslag: FCSB vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 15. juli kl. 19:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Den rumænske liga sparkes i gang, og de forsvarende mestre FCSB gæster FC Botosani. FCSB vandt mesterskabet på et hængende hår med blot ét point ned til CFR Cluj og titelforsvaret starter altså mod sidste års nummer seks Botosani.

Det er naturligvis også de regerende mestre, som er favoritter til at vinde denne sæsonåbner. Det regner vi da også med bliver tilfældet, når det går løs på Municipal i Botosani.

 

Derfor vinder FCSB

FCSB er en af to klubber, som gør krav på de titler, som i sin tid blev vundet af Steaua Bukarest. Den anden er CSA Steaua Bukarest. Det er der kommet en del grimme retssager ud af.

Hvis vi i stedet ser på spillet på banen her og nu, så ser det som nævnt glimrende ud for FCSB. Som rumænske mestre indtræder man i anden runde af kvalifikationen til Champions League. Her venter to kampe mod kasakhstanske Shakhtar Karaganda.

Inden man når så langt venter dog sæsonens to første kampe i ligaen, hvoraf den første er denne tur til Botosani. Her handler det naturligvis om at sikre en optimal start på sæsonen.

Man råder fortsat over to af sidste sæsons helt store profiler i form af Florin Tanase og Olimpiu Morutan. Tanase scorede hele 19 mål i ligaen og lavede fire assists, mens Morutan præsterede hele 12 assists og seks scoringer. De bliver naturligvis også vigtige i den nye sæson.

Begge sidste sæsons møder mellem disse hold endte med sikre sejre til FCSB. Den første kamp blev vundet med 4-1, og derefter blev det til en 2-0-sejr.

Vi regner med, at de åbner denne sæson med endnu en sejr mod Botosani.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FCSB vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.