Dagens spilforslag – Uruguay for hul på bylden mod Bolivia

Kamp: Bolivia – Uruguay

Spilforslag: Uruguay vinder kampen med mindst to mål (Uruguay -1)

Odds: 1,64

Spilstop: 24. juni kl. 23:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Vi er nu halvvejs i Copa Americas gruppespil. Bolivia har som ventet nul point efter deres første to kampe. Lidt mere uventet er det, at Uruguay blot har ét point.

Med en sejr i denne kamp, kan Uruguay dog spille sig videre til kvartfinalerne. Det kræver nemlig blot, at man ikke slutter sidst i gruppen.

Uruguay er da også ikke overraskende storfavoritter mod Bolivia. Vi regner også med, at de lever op til denne favoritværdighed og ender med at vinde med mindst to mål.

 

Derfor vinder Uruguay med mindst to mål

Uruguay lagde ud med de to umiddelbart sværeste kampe i Gruppe A. Her mødte man nemlig Argentina og Chile. Den første kamp endte med et 1-0-nederlag til Argentina efter en scoring af Real Betis’ Guido Rodríguez.

Derefter ventede en vigtig kamp mod Chile. Her så det skidt ud, da Eduardo Vargas efter 26 minutter bragte Chile foran. Omkring tyve minutter inde i anden halvleg blev der bragt balance i regnskabet, da Arturo Vidal scorede selvmål.

Bolivia har helt som ventet haft det svært. De er kendt som et landshold, der er suverænt bedst hjemme i La Paz’ højder på Estadio Hernando Siles. De har det dog meget svært på udebane. De har således ikke vundet en kamp uden for Bolivia siden 2018, hvor de slog Myanmar i en venskabskamp i Myanmar.

De fik ellers en drømmestart mod Paraguay, da Erwin Saavedra bragte dem foran efter blot ti minutter på straffespark. Det endte dog med et 3-1-nederlag efter to scoringer af Ángel Romero og en af Kaku. Efterfølgende tabte man 1-0 til Chile, da Blackburn Rovers-spilleren Ben Brereton scorede kampens enlige mål.

Vi tror, at Uruguay kommer til at gå all in på at sikre en vigtig sejr. De skal nemlig meget gerne undgå fjerdepladsen, da dette højst sandsynligt vil betyde en kvartfinale mod hjemmeholdet Brasilien. Vi siger også, at de slår Bolivia med mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Uruguay slår Bolivia med mindst to mål (Uruguay -1). Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette væddemål.