Kamp: Brøndby IF – OB

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen

Odds: 1,92

Spilstop: 14. august kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Brøndby måtter er straffesparkskonkurrence mod Basel konstatere, at de er færdige med europæisk fodbold for denne omgang.

Nu er det tilbage til hverdagen og denne vigtige Superliga-kamp mod OB. Odenseanerne har ligesom Brøndby fået en skidt start i Superligaen, så begge hold har kraftigt brug for point.

OB har fortsat sæsonens første sejr til gode, men regner ikke med, at den kommer i dag på Brøndby Stadion. Vi siger derimod, at hjemmeholdet sikrer de tre point, som de skal bruge for at holde sig til i kampen om top seks.

 

Derfor vinder Brøndby kampen

Brøndby vandt sæsonåbneren mod AGF med 1-0 hjemme på Brøndby Stadion. Siden da har man dog ikke vundet de efterfølgende fire Superligakampe.

Senest blev det til et nederlag på 1-4 i Parken i derbyet mod FC København. Her udgjorde Pep Biel den store forskel med sit hattrick.

Kampene i Europa Conference League har været et lille lyspunkt for Brøndby. Her slog man først polske Pogon Szczecin ud. Derefter slog man Basel med 1-0 i Brøndby. Nederlaget på 1-2 og den efterfølgende tabte straffesparkskonkurrence gør dog, at den europæiske fest er forbi.

Nu gælder det OB, som er i krise. Fynboerne har blot skrabet ét enkelt point sammen i deres første fire kampe. Senest tabte man på skuffende vis med 1-2 til AGF hjemme i Odense.

Brøndby kan tilmed gå ind til

kampen med en betragtelig forstærkning. Man har nemlig hentet Daniel Wass hjem til Brøndby fra Atlético Madrid. Det bør alt andet lige give noget tiltrængt moran forud for denne vigtige kamp.

Brøndby kan også tanke moral ved at tage et kig på de indbyrdes opgør. De sidste otte kampe mellem klubberne er således endt med seks sejre til Brøndby og to uafgjorte.

Vi regner med, at Daniel Wass kan fejre hjemkomsten med tre point, der altså vil fordoble Brøndbys nuværende høst.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,92 på dette.