Kamp: Brøndby IF – FC Midtjylland

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,81

Spilstop: 5. december kl. 14:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Til trods for at Superligaen er forbi for i år, så resterer det fortsat tre kampe for både Brøndby og FC Midtjylland. To af disse er tilmed mod hinanden.

Det sker, når de brager sammen i kvartfinalerne af pokalturneringen. Brøndby er rødglødende i Superligaen, mens FC Midtjylland har været lidt svingende, så der er lagt op til en spændende aften på Brøndby Stadion, hvor vi spår en tæt kamp.

 

Derfor scorer begge hold

Som nævnt er Brøndby flyvende i Superligaen. Niels Frederiksens tropper har hentet intet mindre end syv sejre i deres sidste otte kampe. Senest slog man Randers med 1-0.

I runden forinden mødte man netop dagens modstander FC Midtjylland. Det blev en dramatisk kamp i Herning, hvor Evander bragte FC Midtjylland foran på straffespark, inden Mikael Uhre scorede to mål for Brøndby.

Uhre har generelt været stærkt kørende med fem mål i sine sidste fire kampe i alle turneringer. Derfor bliver han naturligvis særdeles vigtig i disse kampe mod FC Midtjylland.

Der virker underligt at se, at FC Midtjylland har skuffet. De er sikret europæisk fodbold efter vinterpausen og fører Superligaen. Ikke desto mindre er det et faktum, at de blot har hentet ét point i deres seneste tre ligakampe mod AGF, Brøndby og bundproppen Vejle.

Det er selvsagt ikke noget godkendt forløb for Bo Henriksens tropper. Derfor handler det om at slutte året godt af i pokalen og Europa League.

Da vinterpausen nærmer sig efter denne kamp, må man vente, at begge hold kommer i noget nær stærkeste opstilling. Vi mener også, at de to hold er stærke nok til hver især at få scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland. Hos Marathonbet får man odds 1,81 på dette.