Kamp: Barcelona-Leganés

Spilforslag: Barcelona vinder kampen med mindst tre mål (Barcelona -2)

Odds: 2,25

Spilstop: 16. juni kl. 22:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Den store overskrift i forbindelse med denne kamp er naturligvis, at Martin Braithwaite møder sin gamle klub, Leganés. Det er samtidig et møde mellem top og bund i La Liga. Det er alt andet lige svært ikke at forestille sig, at Leganés får det svært i dette opgør mod et Barcelona-hold, som viste mod Mallorca, at de er, hvor de skal være. Vi regner derfor med en klar sejr til catalanerne.

 

Derfor vinder Barcelona med tre mål eller flere

Barcelona fik som nævnt en fremragende start på La Ligas slutfase. Her blev det til en 4-0-sejr på Mallorca. Der var aldrig tvivl om kampens udfald, da Arturo Vidal bragt Barca på 1-0 efter blot to minutter. Senere i 1. halvleg fik Martin Braithwaite så endelig sin første scoring for Barcleona, da Messi spillede danskeren fri foran mål. Herefter var det en formsag for Barca, da mål af Jordi Alba og Messi sikrede 4-0-sejren.

Mallorca var primært farlige gennem deres japanske supertalent Takefusa Kubo, men det lykkedes ter Stegen at holde buret rent med et par gode redninger. Et andet plus for catalanerne er, at Luis Súarez endelig er tilbage efter sin langvarige skade. Uruguayaneren kom ind i det 57. minut i stedet for Antoine Griezmann. Det blev ikke til en scoring fra Súarez, men han fik lavet assist til Messis mål til 4-0.

Leganés lagde ud med en vigtig hjemmekamp mod Valladolid, som også er i den tunge del af La Liga. De fik en mareridtsstart, da den tyrkiske angriber Enes Ünal bragte Valladolid foran efter to minutters spil. Kort inde i anden halvleg blev ondt værre, da Rubén Alcaraz med sin scoring til 2-0. Fem minutter før tid lykkedes det Óscar Rodríguez at få reduceret efter en scoring på straffespark.

Sidst Barcelona og Leganés krydsede klinger endte det med en smal 2-1-sejr til Barcelona. Vi tror dog, at Barcelona hurtigt vil sætte sig på denne kamp. Hvis de kan få scoret tidligt som mod Mallorca bør de kunne vinde stort. De ved desuden, at målforskel kan blive en faktor i mesterskabskampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Barcelona vinder kampen mod Leganés med mindst tre mål. Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette resultat.