Dagens spilforslag – Messi lyner i topbrag

Kamp: Barcelona – Atlético Madrid

Spilforslag: Lionel Messi scorer når som helst

Odds: 1,76

Spilstop: 8. maj kl. 16:15

Bookmaker: Bet365

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Med fire runder tilbage af La Liga er der fortsat tre hold, som kan vinde mesterskabet. To af disse er Barcelona og Atlético Madrid. Sidstnævnte fører inden denne runde ligaen med to point ned til Barca og Real Madrid.

Barcelona smed for to runder siden point mod Granada, hvilket endte med at koste dem den førsteplads, som de ellers lige havde erobret fra Atlético.

Hvis Barcelona taber dette opgør, bliver det svært for dem, at vinde mesterskabet. Derfor skal deres store stjerner naturligvis træde i karakter, og her ingen naturligvis større en Lionel Messi. Vi regner da også med, at den suveræne La Liga-topscorer kommer på tavlen i løbet af topopgøret.

 

Derfor scorer Lionel Messi i kampen

Lionel Messi har som altid scoret mål på samlebånd gennem denne sæson. I La Liga er det således blevet til hele 28 mål på 32 kampe for den argentinske megastjerne.

Messi har også vist, at formen er i top inden dette opgør med tre mål i sine sidste to kampe. Han scorede Barcas eneste mål i 1-2-nederlaget til Grenada. Samtidig fik Messi også scoret to af holdets tre mål i 3-2-sejren over Valencia i sidste weekend.

Messi og resten af holdet har revanche tilgode efter sæsonens første kamp mod Atlético. Denne endte nemlig med et 1-0-nederlag. Det er dog værd at bemærke, at dette skete, mens Messi var i en formmæssig krise og blot havde scoret tre mål i sine forrige syv La Liga-kampe.

Nu hvor han lader til at være tilbage på sit topniveau, bør det blive en anderledes svær opgave for Atlético at holde ham fra fadet. Det tror vi ikke, at Madrid-klubben lykkes med.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Lionel Messi scorer når som helst i Barcelonas kamp mod Atlético Madrid. Hos Bet365 får man odds 1,76 på dette væddemål.

Kampen kan desuden livestreames hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Barcelona – Atlético Madrid her.