Kamp: Barcelona – Bayern München

Spilforslag: Bayern München vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 14. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Barcelona og Bayern München har begge fået godkendte starter i deres respektive ligaer. Nu tager de så hul på denne sæsons Champions League, hvor de udgør halvdelen af Gruppe E.

Barca og Bayern er ikke overraskende favoritter til at løbe med gruppens to pladser, som giver adgang til knockoutfasen. Vi regner dog med, at det bliver tyskerne, som ender med at tage det første stik i det første af to møder mellem disse storklubber.

 

Derfor vinder Bayern München kampen

Bayern lagde ud med at spille 1-1 ude mod Borussia Mönchengladbach. Siden da er det dog blevet til lutter sejre. I ligaen har man slået FC Köln, Hertha Berlin og RB Leipzig med henholdsvis 3-2, 5-0 og 4-1. Derudover har man også slået Dortmund i den tyske Super Cup.

Mindst overraskende er det, at Robert Lewandowski allerede har scoret mål på samlebånd. På fem kampe har polakken nemlig præsteret hele otte mål – heraf seks i Bundesligaen. Barcelona-forsvaret får med andre ord deres sag for, når de står over for den 33-årige angriber.

Barcelona havde mildt sagt en turbulent sommer, hvor økonomiske problemer betød, at man måtte foretage store udskiftninger i truppen.

I ligaen har man dog fået en pæn start med syv point fra kampene mod Real Sociedad, Athletic Bilbao og Getafe. Man har dog ikke været i kamp siden slutningen af august, da seneste ligakamp mod Sevilla blev udskudt.

Barcelona har dog et stort problem med skader i offensiven. Martin Braithwaite, Sergio Agüero og Ousmane Dembélé går alle glip af kampen mod Bayern på grund af skader.

Sidst holdene mødtes var for to sæsoner siden, hvor Bayern knuste Barca med hele 8-2 i Champions League-kvartfinalen. Helt så galt tro vi ikke, at det går denne gang, men vi regner med, at Bayern, som lader til at være oppe i omdrejninger, vinder kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayern München vinder kampen mod Barcelona. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.