Kamp: Atalanta – Manchester United

Spilforslag: Atalanta vinder kampen

Odds: 2,52

Spilstop: 2. november kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Ole Gunnar Solskjærs fremtid som Manchester United-manager hang eftersigende i en tynd tråd inden weekendens møde med Tottenham Hotspur. Det endte dog med tre point til United og en fredning af Solskjær i denne omgang.

Nu gælder det så Atalanta i Champions League, hvor det ser fornuftigt ud for United, hvis de atter kan tage tre point mod italienerne. Atalanta har været meget svingende i Serie A, hvor man er langt efter i mesterskabskampen.

Vi regner da også med, at det bliver Manchester United, som trækker det længste strå i denne nøglekamp i Champions Leagues Gruppe F.

 

Derfor vinder Manchester United kampen

Inden sidste weekend havde Manchester United ikke vundet deres forrige fire Premier League-kampe mod Aston Villa, Everton, Leicester og Liverpool. Kampene mod Leicester og Liverpool blev tilsammen tabt med 9-2.

Edinson Cavani fik chancen fra start mod Spurs, og den greb han med begge hænder. Foruden Cavani bestod fronttrioen af Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes. Ronaldo scorede Uniteds første mål efter assist af Fernandes, mens Cavani gjorde det til 2-0 efter Ronaldos oplæg. Det sidste mål blev scoret af Magnus Rashford, som kom ind for Ronaldo.

Dermed sparede man Ronaldo i de sidste 20 minutter. Han har da også været særdeles vigtig for United i Champions League. Her har portugiseren lavet tre mål i de første tre kampe – et i hver.

Det var også Ronaldo, som scorede sejrsmålet, da United i sidste runde vendte 0-2 til 3-2 på Old Trafford mod Atalanta. Bergamo-holdet indtager en femteplads i Serie A.

De har haft det svært i deres sidste par hjemmekampe. De har nemlig ikke vundet deres sidste tre Serie A-kampe hjemme på Gewiss Stadium. Her har man tabt til AC Milan og spillet uafgjort med Udinese og Lazio.

Vi regner med, at de få det svært mod et United-hold, der som nævnt har tanket en god portion selvtillid i weekenden.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,52 på dette.