Dagens spilforslag – Begge hold scorer ikke i Atalanta – FCM

Kamp: Atalanta – FC Midtjylland

Spilforslag: Begge hold scorer ikke i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 1. december kl. 21:00

Bookmaker: Betfair

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det står nu klart, at FC Midtjylland europæiske eventyr slutter efter de næste to Champions League-kampe. Den første af disse er udekampen mod Atalanta. Modsat FC Midtjylland har Atalanta stadig alt at spille for. Kan italienerne med en sejr tage et vigtigt skridt mod næste runde inden skæbnekampen mod Ajax. Atalanta var overbevisende i første kamp mod Midtjylland, hvor Bergamo-holdet vandt med hele 4-0. Vi regner med, at de endnu engang holder målet rent mod de danske mestre.

 

Derfor scorer begge hold ikke

FC Midtjylland har som bekendt tabt deres første fire gruppekampe. Det hele startede mod Atalanta, som i Herning bankede ulvene med 4-0. I den kamp havde FC Midtjylland faktisk bolden 52 procent af tiden mod Atalantas 48. Italienerne var dog langt mere effektive og scorede altså hele fire mål ved Zapata, Gómez, Muriel og og Aleksei Miranchuk. De havde desuden 11 skud på mål mod FC Midtjyllands tre.

I deres første fire kampe har FC Midtjylland formået at score to mål – begge mod Ajax. Det skal nævnes, at det ene af disse var et straffespark scoret af Awer Mabil. Atalanta har derimod scoret otte mål på deres fire kampe. I sidste imponerede de ved at slå Liverpool med 2-0 efter at have tabt med voldsomme 5-0 til englænderne i forrige runde.

Atalanta skal som nævnt også vinde denne kampe. En sejr vil nemlig give dem et fornuftigt udgangspunkt inden sidste rundes kamp mod Ajax. Dermed er der ingen grundt til at tro, at Atalanta ikke komme i absolut stærkeste opstilling. FC Midtjylland har som bekendt intet at spille for, og der er ikke de store forventninger til dem forud for dette opgær.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer ikke i kampen. Hos betfair får man odds 2,00 på dette resultat.