Dagens spilforslag – Begge hold scorer på Villa Park

Kamp: Aston Villa – Manchester United

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,70

Spilstop: 15. januar kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

For anden gang i denne uge står Manchester United og Aston Villa overfor hinanden. I mandags lykkedes det med nød og næppe (+ VAR-kontrovers) United at få hevet en 1-0-sejr i land i FA Cuppen. Nu gælder det denne Premier League kamp på Villa Park.

Hjemmeholdet og deres fans lugter uden tvivl blod efter den noget sløje United-indsats i mandagens kamp. Samtidig skal man naturligvis ud at revanchere, at man til trods for Uniteds uinspirerede indsats stadig ikke formåede at spille sig videre.

For Uniteds vedkommende handler det om, at man skal forsøge endelig at finde melodien under den nye manager. De kommer dog til at mangle et par folk i forhold til i mandags, så let bliver det bestemt ikke. Vi regner da også med, at det bliver en tæt kamp i Aston

 

Derfor scorer begge hold

Villa har fået en ganske god start under Steven Gerrard. Man har dog ikke fået meget ud af det fornuftige spil de sidste par kampe. Her man foruden FA Cup-exiten også tabt til Chelsea og Brentford i ligaen – især sidstnævnte nederlag gjorde ondt, da Villa var bedste hold i den kamp.

Det er tydeligt, at Villa har manglet noget i offensiven de sidste par kampe for at få de mål, som deres spil ellers berettiger til. Nu har man hentet Philippe Coutinho ind for at rette op på det. Han ventes at komme i kamp allerede i dag, så det skal blive interessant at se, hvad han kan præstere under sin tidligere holdkammerat Steven Gerrard.

Derudover kan Lucas Digne også få debut på Villas venstreback. Man mangler dog John McGinn, som har karantæne efter et gult kort mod Brentford. Derudover er Bertrand Traoré og Trézéguet til African Cup of Nations.

Hos United bliver det interessant at se, om Cristiano Ronaldo er med denne gang efter, at han ikke var i truppen i mandags. Portugiseren rygtes allerede væk fra United, så hvis han ikke er med i dag, vil det ikke gøre de skriverier mindre.

Manchester United kommer dog med sikkerhed til at stå uden mandagens matchvinder Scott McTominay og Luke Shaw, som begge har karantæne. Samtidig ventes Pogba og Maguire at misse kampen på grund af skader, mens Eric Bailly er til AFCON.

 

Svækkelser bør skabe flere chancer

Hvis man ser på mandagens kamp, så var det en meget rodet affære, hvor begge hold var gode til at smide bolden væk på midten af banen. Det var faktisk imponerende, at der blot blev scoret én gang, og Villa ramte da også både stolpen og fik et mål annulleret efter et VAR-check på næsten fire minutter.

Begge hold kommer som nævnt til at mange en vigtig skotte på midten i form af McGinn og McTominay. Det kommer formentlig ikke til at gøre nogen af dem mere boldsikre på midtbanen.

Samtidig kan vi også komme til at se offensive forstærkninger hos begge. Villa i form af Coutinho som tidligere har gjort ondt på United og United med Ronaldo, som altid er en trussel, når han er på banene. Derfor mener vi, at der er gode muligheder for at få begge hold på tavlen på Villa Park.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Aston Villa og Manchester United. Hos Marathonbet får man odds 1,70 på dette.