Dagens spilforslag og odds: De danske mestre taber i CL-kvalen

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Astana – FC Midtjylland
Spilforslag: 1
Odds: 2,10
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Astana-sejr lige her

 

FC Astana buldrer bare derud, mens FC Midtjylland virker til at være gået i stå. Kasakherne har vundet otte ud af deres seneste ni kampe, mens midtjyderne snart ikke har smagt sejrens sødme i en måned. Det er altså to mandskaber med vidt forskellige formkurver. Derfor kan der heller ikke være den store tvivl om, at værterne er favoritter til at snuppe sejren. Gæsterne har nemlig både offensive og defensive problemer for tiden, og det kunne godt gå hen at koste dem dyrt mod et rigtig velorganiseret hold.

 

Midtjylland mangler meget

De danske mestre fra den jyske hede har overhovedet ikke fået den start på Superliga-sæsonen, som de havde ønsket sig. Først tog de imod AGF på hjemmebane, og selvom Artem Dovbyk fik tilkæmpet sig et straffespark kort før tid, så måtte de alligevel nøjes med et enkelt point. Den ellers så stensikre anfører Jakob Poulsen misbrugte nemlig fra 11-meter-pletten, og så endte opgøret målløst.

I fredags gik turen så til Aalborg Portland Park for at møde de bolchestribede nordjyder fra AaB. De midtjyske ulve havde ikke prøvet at tabe til dem i næsten fire år eller 11 kampe, men den stime blev brudt med et brag, da Jannik Pohl hamrede kuglen i kassen med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid. Paul Onuachu havde ellers bragt dem foran på et gigantisk drop af Jacob Rinne i første halvleg, men Jesper Hansen forærede en udligning til Rasmus Thellufsen kort inde i anden halvleg.

Vi har svært ved at se udeholdet komme på tavlen i dag. Hjemmeholdet har nemlig præsteret intet mindre end syv clean sheets i deres sidste ni forsøg. Derudover er underlaget på deres kunstgræsbanen ekstremt dårlig, og det er en kæmpe fordel.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC Astana vinder kampen til odds 2,10 hos Unibet.

Læs hele optakten til opgøret samt hvordan du streamer det lige her.

 

Odds på Astana-sejr lige her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund