Kamp: Arsenal-Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med mindst to mål (Manchester City -1)

Odds: 1,80

Spilstop: 18. juli kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Manchester City har muligheden for vinde endnu et trofæ i form af FA Cuppen. Første skridt på vejen bliver Arsneal. The Gunners har været meget svingende i løbet af foråret. Vi regner da også med, at det bliver City, som trækker det længste strå i kampen om billetten til finalen. Vi siger endda, at det bliver en sejr på minimum to mål mod et Arsenal-forsvar, som ikke har været imponerende.

 

Derfor vinder Manchester City med mindst to mål

Manchester City har allerede kvalificeret sig til næste sæsons Champions League. De har endda også mulighed for at vinde dette års turnering, når denne vender tilbage til august. Først gælder det dog FA Cuppen. City har stolte traditioner i netop den turnering, som man har vundet seks gang, hvoraf to af disse er vundet i Premier Leauge-æraen. I ligaen har vist gennem foråret, da de er ganske habile, når det gælder at score mål. Man har eksempelvis flere gange vundet med hele 5-0.

På vejen mod finalen har Manchester City mødt Port Vale, Fulham, Sheffield Wednesday og Newcastle. De to førstnævnte modstande gav ikke City de store problemer, men Wednesday blev kun slået med 1-0. Det var lidt mere overbevisende mod Newcastle, som blev slået med 2-0.

For Arsenal er FA Cuppen det eneste håb, hvis der skal komme et trofæ i denne sæson. Arsenal har mødt Leeds, Bournemouth, Portsmouth og senest Sheffield United. Sheffield United blev slået med 2-1 på dramatisk vis, da Dani Cabellos scorede sejrsmålet i anden halvlegs overtid og sikrede billetten til semifinalen. Her får de det dog svært mod et City-mandskab, som for lidt over en måned siden tabte 3-0 til. Vi tror på et lignende resultat i dette opgør, hvor City må være topmotiverede for at sikre sig endnu et trofæ.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen mod Arsenal med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.

Få odds boost på Manchester City som vinder af FA Cuppen hos Onside Betting.