Kamp: Arsenal – Liverpool

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,73

Spilstop: 16. marts kl. 21:15

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter et brag af en kamp, når to af Premier Leagues mest formstærke mandskaber mødes. Arsenal har vundet deres seneste fem ligakampe på stribe, mens Liverpools stime lyder på hele otte.

Mindst et af holdene kommer altså til at få brudt deres stime, når det går løs på Emirates i London. Vi regner da også med, at kampen vil leve op til forventningerne og levere mindst tre scoringer.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Arsenal har været flyvende i Premier League på de seneste. I weekenden hentede de således deres femte sejr på stribe, da Leicester blev sendt hjem med et 2-0-nederlag i bagagen.

Her bragte Thomas Partey Arsenal foran, da han headede et hjørnespark i kassen efter lidt over ti minutter. Efter omkring en times spil gjorde kaptajn Alexandre Lacazette det til 2-0, da VAR tilkendte Arsenal et straffespark.

Det gjorde, at Arsenal holder fast i fjerdepladsen. De står stærkt, da de har hele tre kampe i hånden i forhold til Manchester United og West Ham.

Nu venter dog en svær kamp mod Liverpool, som er ligaens mest formstærke hold med otte sejre på stribe. Senest hentede man en 2-0-sejr ude mod Brighton.

Liverpool har især imponeret defensivt. De får dog deres sag for, når de gæster dette Arsenal-hold med offensive profiler som Martin Ødegaard, Lacazette, Gabriel Martinelli, Bukayo Saka og Emile Smith Rowe.

Dette er en kamp, som ingen af holdene har råd til at tabe. Liverpool kan knap tåle et uafgjort resultat, hvis de holde Manchester City i kort snor.

Det mener vi kan ende med at bidrage til, at vi får en målrig kamp at se på Emirates.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Arsenal og Liverpool. Hos Marathonbet får man odds 1,73 på dette.