Dagens spilforslag – Underholdning som altid i Arsenal – Liverpool

Kamp: Arsenal – Liverpool

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 3. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Liverpool er fem point efter Chelsea i kampen om fjerdepladsen, mens Arsenal er ni efter. Derfor skal begge hold reelt bruge tre point i dette opgør. Især Arsenal vil ikke kunne bruge uafgjort til det store.

Derfor regner vi med, at vi får en tempofyldt kamp på Emirates. Vi mener desuden også, at det faktum, at begge hold skal bruge tre point vil betyde, at vi får en del mål at se i London.

 

Derfor scores der over 2,5 mål

Arsenal var inde i gang med en god stime inden landskampspausen. Her var man ubesejrede i sine sidste fire kampe. I denne periode mødte man vel at mærke et par svære modstandere.

Først var der en imponerende 3-1-sejr ude mod Leicester efter scoringer af David Luiz, Alexandre Lacazette og Nicolas Pépé. Derefter spillede man 1-1 ude mod Burnley.

Man fik dog tre yderst vigtige point i den efterfølgende hjemmekamp mod ærkerivalerne Tottenham på mål af Martin Ødegaard og Lacazette. Den sidste kamp inden pausen blev en dramatisk affære mod West Ham, hvor man fik vendt 0-3 til 3-3 efter to selvmål og endnu en scoring af den formstærke Lacazette.

Liverpool var meget ustabile inden pausen, hvor man hentede seks point fra sine fire seneste kampe. Her blev det til sejre mod Sheffield United og Wolverhampton og nederlag til Fulham og Chelsea. Landskampspausen kommer derfor ikke på noget dumt tidspunkt for Liverpool.

Sæsonens første møde mellem disse to hold endte med en 3-1-sejr til Liverpool hjemme på Anfield. Det er langt fra første gang gennem de sidste par sæsoner, at dette opgør er endt med at blive en målfest. De sidste fire Premier League møder mellem Arsenal og Liverpool er således endt med mindst tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Arsenal – Liverpool. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette resultat.