Kamp: Arsenal – Fulham

Spilforslag: Begge hold scorer + Arsenal vinder

Odds: 2,74

Spilstop: 27. august kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Arsenal og Fulham kan begge være godt tilfredse med sæsonens første tre spillerunder i Premier League. The Gunners fører ligaen med maksimumpoint, mens Fulham også er ubesejrede med fem point.

The Gunners er naturligvis favoritter hjemme på Emirates. Fulham har dog allerede vist, at man bestemt ikke skal undervurdere dem.

Vi har dog tiltro til at et storspillende Arsenal-hold har værktøjerne til at slå Fulham. Samtidig har Fulham dog også gode muligheder for at få scoret i dette London-opgør.

 

Derfor vinder Arsenal + begge hold scorer

Arsenal har været sæsonens helt store oplevelse i Premier Leagues første tre runder. Her har man slået Crystal Palace, Leicester og senest Bournemouth.

Man fik en drømmestart i Bournemouth, da Martin Ødegaard scorede efter blot fem minutter. Få minutter efter fordoblede den norske Arsenal-kaptajn the Gunners’ føring efter en assist af formstærke Gabriel Jesus.

William Saliba lukkede og slukkede med en fornem scoring til 3-0, da han sparkede bolden ind fra kanten af feltet.

Nu gælder det så Fulham, der indtil nu har spillet uafgjort med Liverpool og Wolverhampton. Senest blev det så til en flot sejr mod Brentford.

Fulham var foran med 2-0 efter 20 minutter. Brentford fik dog kæmpet sig tilbage til 2-2, men en sen scoring af Aleksandar Mitrovic endte med at sikre Fulham sæsonens første sejr.

Det var den serbiske angribers tredje scoring i samme antal kampe. Han bliver naturligvis en mand, som Arsenal får deres hyr med.

The Gunners angrebet har dog også været sprudlende. Vi regner med, at de kan få ram på Fulham og sikre, at the Gunners’ perfekte start fortsætter, selvom vi også anser det for sandsynligt, at Fulham får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen + Arsenal vinder. Hos Marathonbet får man odds 2,74 på dette.