Dagens spilforslag – Arsenal slår Everton

Kamp: Arsenal – Everton

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 23. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Arsenal har blot tabt én af deres sidste syv Premier League-kampe. De har dog blot vundet en af tre af disse, og derfor har de travlt, hvis de skal frem i tabellen. Everton har spillet deres første tre kampe i april uafgjort og har også tabt terræn i troppen. Vi regner med, at det bliver Arsenal, som trækker det længste strå i dette opgør.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Efter to dage som Super League-hold skal Arsenal igen til at fokusere på at kvalificere sig til europæisk fodbold. De ligger inden kampen mod Everton på en niendeplads – tre point efter the Toffees.

Udfaldet af diverse pokalturneringer kan ændre, hvilke pladser, som giver adgang til hvilke europæiske turneringer. Dermed skal Arsenal bruge en sejr her, hvis de skal frem i tabellen og holde hold som Leeds og Aston Villa bag sig.

Efter en god periode med storsejre over Slavia Prag og Sheffield United lignede det et skuffende nederlag mod Fulham. Her fik et meget sent mål af Eddie Nketiah dog reddet Arsenal og sikret et point.

Everton har som nævnt fået tre point fra deres tre kampe i april. I deres seneste kamp mod Tottenham blev to scoringer af Gylfi Sigurdsson udlignet af to Harry Kane-mål.

Det var første gang i foråret, at Everton scorede to mål i en Premier League-kamp. Det har med andre ord været deres store svaghed, mens Arsenals offensiv har været ganske fornuftigt kørende med Alexandre Lacazette på toppen.

Vi regner med, at dette bliver endnu en god offensiv indsats af Arsenal, som med en sejr som nævnt kan overhale Everton. Derfor siger vi, at Arsenal ender med at tage de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal slår Everton. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.