Kamp: Arsenal – Chelsea

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 22. august kl. 17:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Arsenal fik mildt sagt ikke den bedste start på sæsonen, da man måtte indkassere et 2-0-nederlag ude mod Thomas Franks Brentford-hold.

Nu venter så en svær hjemmekamp mod mesterskabsaspiranterne fra Chelsea. Tuchels tropper har fået en god start på sæsonen med en sikker sejr mod Crystal Palace samt triumfen i Super Cuppen.

Derudover giver de med stor sandsynlighed også debut til Romelu Lukaku, som er tilbage i klubben. Vi regner da også med, at det bliver den blå del af London, som kan juble efter dette lokalopgør.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Arsenal havde som bekendt en svær sæson sidste år, hvor det blev til en skuffende ottendeplads. Det betyder, at man for første gang i mere end 25 år ikke spiller europæisk fodbold.

Denne sæson fik som nævnt heller ikke nogen ideel start. Arsenal havde nemlig store problemer mod oprykkerne fra Brentford. Her kom man nemlig bagud halvvejs i første halvleg efter et flot mål af Sergio Canós.

I midten af anden halvleg voldte et indkast fra den tidligere AC Horsens-spiller Mads Bech Sørensen store problemer. Det røg nemlig lige ind til Christian Nørgaard, som headede bolden ind til slutresultatet 2-0. Det var bestemt ikke noget ufortjent resultat, da Brentford lykkedes med at holde udeholdet fra de store chancer.

Nu venter der så Arsenal en hård opgave mod Chelsea. De vandt Super Cuppen i straffesparkskonkurrence mod Villarreal. Sidste weekend triumferede man så mod Crystal Palace med 3-0. Her var Marcos Alonso, Christian Pulisic og Trevoh Chalobah på pletten.

Da Arsenal og Chelsea mødtes i en træningskamp tidligere på måneden endte det med en 2-1-sejr til Chelsea. Chelsea er dog blevet endnu stærkere siden da.

Uheldigvis for Arsenal ser dette nemlig ud til at blive kampen, hvor Romelu Lukaku igen kan trække i Chelsea-trøjen. Det tror vi bliver et problem for Arsenal, som i forvejen havde været underdogs i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.