Dagens Spilforslag – Arsenal spiller sig videre

Kamp: Arsenal – Benfica

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 25. februar kl. 18:55

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Med et 1-1-resultat i bagagen fra første opgør i Benfica har Arsenal givet sig selv gode forudsætninger inden denne returkamp. The Gunner skal dermed bare spiller 0-0 eller vinde.

Arsenal har været stærke i Europa League i denne sæson. Op til denne kamp har man desuden også hentet et par resultater i Premier League, som giver god grund til optimisme. Vi regner derfor med, at Arsenal slår Benfica, når de to hold mødes i Grækenland.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Arsenal har endnu ikke tabt i denne sæsons Europa League. Man gik ubesejret gennem gruppespillet efter seks kampe mod Dundalk, Rapid Wien og norske Molde. Herefter spillede man som nævnt 1-1 i Portugal i første opgør mod Benfica.

I Premier League er Arsenal midt i en periode med mange svære kampe. Det så skidt ud, da man efter tre kampe mod Manchester United, Wolverhampton og Aston Villa blot havde hentet ét point.

Derefter fulgte dog en imponerende sejr over oprykkerne Leeds. Her vandt Arsenal med 4-2. Det var desuden vigtigt, at holdets anfører Pierre-Emerick Aubameyang fik scoret hattrick. I den efterfølgende kamp tabte man 1-0 til Manchester City, hvilket deres nuværende form taget i betragtning bestemt er godkendt.

Nu gælder det så returopgøret mod Benfica, som har haft en svær sæson. I den hjemlige liga har man blot vundet to af sine ni kampe i 2021. Dermed er de også blot nummer fire i ligaen – 15 point efter Sporting.

I Europa League har Benficas store problem været, at de har lukket alt for mange mål ind. I fire af deres syv kampe har de lukket to eller flere mål ind. Vi regner med, at de får en svær aften mod et Arsenal med en Aubameyang, som endelig lader til at være tilbage i omdrejninger.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal slår Benfica. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.