Dagens spilforslag – Anderlecht hænger på i toppen

Kamp: KV Oostende – Anderlecht

Spilforslag: Anderlecht vinder kampen

Odds: 1,87

Spilstop: 28. august kl. 20:45

Bookmaker: Mr Green

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det belgiske storhold Anderlecht møder KV Oostende i fjerde runde af den belgiske Jupiler Liga. Anderlecht er inden kampen placeret på en femteplads med fem point. Dermed har de fire point op til topholdet Beerschot V.A. De skal med andre ord gerne have point, når de gæster KV Oostende, som har fået en skidt start på sæsonen med blot ét point efter tre kampe. Vi regner da også, at Anderlecht formår at hente de tre vigtige point.

 

Derfor vinder Anderlecht

Vincent Kompanys Anderlecht-mandskab lagde ud med et point efter 2-2 ude mod KV Mechelen, som sidste år sluttede på sjettepladsen og var i mesterskabsspillet. Herefter fulgte en sejr over bundholdet Sint-Truiden på 3-1. Her var Bogdan Mykhaylichenko, Landry Diamata og Percy Tau på pletten med målene.

Anderlechts seneste kamp endte med et 1-1-resultat mod Mouscron. Ved den lejlighed blev Anderlechts mål igen scoret af belgiske Diamata. Han blev hentet af Anderlecht for et år siden, efter at man havde haft ham på lån fra tyske Wolfsburg.

Oostende undgik med nød og næppe nedrykning i sidste sæson, hvor de sluttede to point foran den sidsteplads, som giver direkte nedrykning. I år er det blevet til ét point efter de første tre kampe, så det ser ikke meget bedre ud for Oostende. De lagde ud med at tabe til Beerschot A.V. og RSC Charleroi med henholdsvis 2-1 og 1-0.

Deres seneste kamp mod Sint-Trioden endte uafgjort – 0-0. Det vil at altså sige, at man udover det ene point også blot har scoret ét mål gennem de sidste tre kampe. De bør da også få det svært mod et Anderlecht hold, som vil revanchere sidste års ringe sæson.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Anderlecht vinder kampen mod KV Oostende. Hos Mr Green får man odds 1,87 på dette resultat.