Kamp: Aldershot Town – Wrexham AFC

Spilforslag: Wrexham AFC vinder kampen

Odds: 2,02

Spilstop: 9. november kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Wrexham har store ambitioner om at spille sig op gennem ligaerne. De skal dog første lige ud af National Conference League. De indtager pt en 13. plads og skal slutte som mindst nummer syv for at kvalificere sig til playoff.

Derfor er denne udsatte kamp mod Aldershot Town særdeles vigtig. Aldershot har da også ramt en formmæssig krise med fire nederlag på stribe i ligaen. Derfor er det bestemt ikke nogen på papiret dårlig modstander for Wrexham.

 

Derfor vinder Wrexham kampen

Wrexham blev som bekendt købt af Hollywood-stjerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney for et år siden. De har i skrivende stund otte point op til syvendepladsen men til gengæld også to kampe i hånden.

Wrexhams sidste fem kampe er endt med i alt fem point, så der skal med andre ord til at ske noget, hvis oprykning skal være et muligt scenarie.

Senest slutede det 1-1, da man hjemme på Racecourse Ground mødte Torquay United. Her fik man ellers en ideel start, da Harry Lennon bragte hjemmeholdet foran efter blot fire minutter. Det gik dog galt, da Connor Lemonheigh-Evans 80 minutter senere udlignede for Torquay.

Nu gælder det så en tur til Aldershot. The Shots er endnu ringere kørende end Wrexham og har blot præsteret tre point i deres seneste fem kampe, hvoraf de har tabt deres sidste fire. Især de sidste to nederlag til Weymouth og Barnet har gjort ondt.

Det betyder, at Aldershot nu er placeret på en 22. plads, hvilket vil sige, at de er næstsidst i ligaen. Aldershot har især haft problemer med defensiven, hvilket deres syv indkasserede mål i de sidste tre kampe da også viser.

Vi regner med, at deres kvaler fortsætter mod Wrexham, hvis Hollywood-eventyr måske kan blive kickstartet med tre point her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wrexham AFC vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,02 på dette.