Dagens spilforslag – Begge hold scorer i turkmensk topopgør

Kamp: FC Ahal-Altyn Asyr

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,76

Spilstop: 19. maj kl. 15:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Der er dømt topopgør i den bedste turkmenske række, når de forsvarende mestre Altyn Asyr gæster ligens førende hold, FC Ahal. FC Ahal har inden kampen et forspring på tre point ned til netop Altyn Asyr, så der er meget på spil, når det går løs i Asgabat. Vi tror da også på en intens kamp, hvor begge mandskaber kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Altyn Asyr er blevet turkmenske mestre de sidste seks år i træk. I de tre seneste af disse sæsoner har nærmeste forfølger heddet FC Ahal. Derfor vil de naturligvis være opsatte på endelige at få ram på deres nemesis og samtidig sikre klubbens første mesterskab. Nu har FC Ahal en stor mulighed for at øge deres forspring til seks point. Samtidig vil Altyn Asyr naturligvis gøre alt, hvad de kan for at holde snor i deres rivaler.

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at FC Ahal og Altyn Asyr er de to mest scorende hold i ligaen. Altyn Asyr har lavet 15 mål, mens FC Ahal er oppe på 13. FC Ahal har endnu ikke oplevet at måtte gå fra banen uden at scorer i denne sæson. Hvis vi tæller sidste sæson med har de faktisk scoret i deres seneste 16 ligakampe i træk. Altyn Asyr har scoret formået at scorer i 42 af deres seneste 43 kampe.

De to hold mødte sidst hinanden tilbage i slutningen af april. Her endte Altyn Asyr med at tage en vigtig 2-1-sejr på hjemmebanen i Asgabat. Holdenes individuelle statistikker taler som nævnt for, at begge har kvaliteterne til at komme på tavlen i dette topopgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem FC Ahal og Altyn Asyr. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette spil.