Dagens spilforslag og odds: De Hvii’e får ulveklø i Herning

Spilforslag til dagens kamp

Kamp: FC Midtjylland – AGF
Spilforslag: FCM vinder med mindst to mål
Odds: 2,10
Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

David Nielsen og AGF skal en tur til Herning for at møde Jess Thorup og FC Midtjylland. De midtjyske mesterskabskandidater har set ekstremt stærke ud igennem det sidste stykke. Det er således blevet til ni sejre og en uafgjort i deres sidste ti kampe med en samlet målscore på 32-7. Derfor ser det ekstremt svært ud for De Hvii’e at få point med hjem fra MCH Arena.

 

Apatiske AGF

Glen Riddersholm blev fyret efter 1-5-sejren over FC Helsingør den 29. september. David Nielsen var dagens mand i skysovs som skulle få vendt den synkende skude. Det har dog vist sig at være en del sværere end som så. I sine første fem kampe som cheftræner for AGF er det nemlig blevet til fire nederlag og en enkelt sejr med en samlet målscore 12-4. Den eneste sejr kom på hjemmebane mod Superligaens dårligste udehold Silkeborg IF. Der stod ellers 1-1 indtil fem minutter før tid, men så dukkede indskiftede Mustapha Bundu og scorede to mål på fem minutter, hvilket sørgede for tre point og en 3-1-sejr til de hårdtprøvede århusianske fodboldfans.

Hvis De Hvii’e drømmer om at vinde to i træk, så skal der virkelig en ekstraordinær indsats til i ulvenes hule. FC Midtjylland har nemlig ikke tabt på hjemmebane i 183 dage, og i den mellemliggende periode er det blevet til otte sejre samt en enkelt uafgjort i Alka Superligaen med en samlet målscore på 27-10. Særligt Alexander Sørloth har set skræmmende ud i denne sæson. Han står således noteret for ni scoringer og seks assists i 16 Superliga-kampe. Derudover har hans angrebsmakker Paul Onuachu lavet otte mål og to assists i Alka Superligaen. Vi regner ikke med, at AGF kan sætte en stopper for de to målfarlige midtjyske angribere.

Derfor anbefaler vi at spille på, FCM vinder kampen med mindst to mål til odds 2,10 hos Danske Spil.

Læs hele vores optakt til kampen

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Oddset logo