Dagens Spilforslag – Seværdig kamp i Aarhus

Kamp: AGF – Brøndby IF

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 7. december kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Superligaen førerhold Brøndby gæster AGF på Ceres Arena i Aarhus. Brøndby har gennem denne sæson stort set været garant for underholdning og har været involverede i flere fremragende kampe. Det samme gør sig faktisk også gældende for hjemmeholdet. Derfor regner vi med, at vi i denne kamp vil få mindst tre mål at se.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Brøndby lagde ud med at vinde sæsonens første fire kampe i streg. Herefter fulgte dog tre nederlag på stribe mod SønderjyskE, FC Midtjylland og AaB. Det lader dog ikke til at have slået dem ud, da de har vundet deres seneste tre på stribe. Det er sket mod OB, Vejle og senest Lyngby, som blev slået med 4-1.

Der har generelt været mange mål i Brøndbys kampe. Af de ti kampe, som man har spillet i Superligaen er der scoret over 2,5 mål i de otte af disse. I de resterende to kampe blev der scoret to. Brøndby er dog også det hold, som i denne sæsons første ti kampe har scoret flest mål med 21 mål i ti kampe.

Hos AGF ser det også ganske pænt ud med mål i deres kampe. Her er seks af kampene nemlig endt med over 2,5 mål. Det er sket i de sidste tre, hvor man har slået Lyngby med 2-1 og tabt til FC Midtjylland og FC Nordsjælland med henholdsvis 2-1 og 3-1.

Sidste sæsons opgør i grundspillet mellem AGF og Brøndby var også begge ganske målrige. Her vandt AGF begge opgør med henholdsvis 3-0 og 2-1. Vi regner med andre ord med, at dette bliver en intens kamp, hvor vi får godt med mål at se.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem AGF og Brøndby IF. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette væddemål.