Kamp: AaB-AGF

Spilforslag: Over 2,5 mål i kampen

Odds: 2,08

Spilstop: 10. juni kl. 20:45

Bookmaker: Mr Green

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

AaB og AGF kommer til at se en del til hinanden her over sommeren. Sidste weekend slog AGF AaB med 3-2 i Aalborg i grundspillets sidste runde. Nå står de to hold endnu engang over for hinanden – denne gang i semfinalen af Landspokalen. Senere skal de så møderes yderligere to gange i mesterskabsspillet. Dette års to kampe mellem holdene har været rige på mål, og det tror vi også vil gøre sig gældende denne gang.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

I søndagens kamp mellem de hold blev seerne som nævnt forkælet med hele fem mål. Der var især fart på i 2. halvleg, hvor fire af kampens mål blev scoret. AGFs Patrick Mortensen fortsatte sin imponerende målform med hele to mål i kampen. Mortensen er nu oppe på 13 mål fra 25 kampe i denne sæsons Superliga. Han har scoret tre mål på tre kampe, siden ligaen vendte tilbage fra sin ufrivillige pause.

For begge hold er Landspokalturneringen en gylden mulighed for at hente noget sølvtøj. AaB vandt sidst pokalen for seks år siden, da man vandt the double. AGFs seneste sejr i pokalen skal man dog helt tilbage til 1996 for at finde. Den gang slog man Brøndby med 2-0 i finalen. Vinderen af denne kamp vil alt andet lige være favorit i finalen, hvor enten SønderjyskE eller AC Horsens venter.

Af de sidste syv møder mellem holdene er de fire endt med tre eller flere mål. Denne sæsons to opgør mellem klubberne er end 3-2 og 3-0 – begge gange med AGF som vinder. Vi mener også, at der er gode chancer for, at der kommer mange mål i denne kamp. Såfremt et af holdene kommer foran, bliver det andet logisk nok tvunget til at satse mere.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Aab og AGF. Hos Mr Green får man odds 2,08 på dette resultat.

Nye kunder hos Mr Green kan desuden modtage odds boost til odds 10,00 på vinderen af kampen. Find kampagnen her.