Spilforslag: 1
Odds: 1,95
Bookmaker: bet365

Spil på kampen hos bet365 >>

 

Mandagens Superliga-kamp spilles på Right to Dream Park i Farum, og den står i mellem Superligaens førerhold, FC Nordsjælland, og håbløse AGF, der er næstsidst. Man kan derfor roligt sige, at det er top imod bund.

På trods af at Nordsjælland allerede har vundet tre gange så mange kampe som AGF, er oddsene på hjemmeholdet nærmest ufattelig høje. Bookmakerne vil tydeligvis ikke afskrive ‘Guld-Glenn’ og AGF på trods af, at de senest tabte med 4-1 hjemme til Randers FC.

Nordsjælland er Danmarks bedste

Holdet fra Farum har været Danmarks suverænt bedste fodboldhold i denne sæson. Cheftræner Kasper Hjulmand er endnu en gang ved at bygge noget stort, og det er nærmest umuligt ikke at blive begejstret, når man ser tigerne fra Farum spille.

I ligaen har Nordsjælland vundet seks af deres første otte kampe, og de spillede senest 2-2 ude imod AC Horsens. De er især stærke på hjemmebane, hvor det er blevet til lutter sejre. I Farum har de indtil videre slået: Brøndby, AaB, Helsingør og FC København.

Nordsjælland må dog undvære den normale venstreback Mads ‘Mini’ Pedersen, der blev skadet i sidste uges kamp imod AC Horsens. Han kan erstattes af enten Patrick Mtiliga eller Patrick da Silva.

AGF sejler videre

Netop som man troede, at AGF var kommet ind i en god stime, kollapsede de på hjemmebane imod rivalerne fra Randers. Efter fire kampe i streg uden nederlag, hvor de fik uafgjort imod OB og AaB og slog Brøndby og VSK Århus, faldt AGF altså sammen igen. Defensivt var det helt håbløst imod Randers, og det bliver sværere og sværere at være optimistisk på AGFs vegne.

Imod Nordsjælland vil Riddersholm formentlig forsøge at spille på fysikken. AGFerne kommer til at gå hårdt ind i samtlige tacklinger i forsøg på at kue Nordsjællands mange teknikkere. Dette prøvede AC Horsens dog også i sidste weekend uden det store held.

 

Spil på kampen hos bet365 >>