Dagens double: Udesejr i Championship og få mål i Superligaen

odds kupon

Kampe: Sunderland – Wolverhampton Wanderers & FC København – Brøndby IF
Spilforslag: Wolverhampton Wanderers & under 2,5 mål
Samlet odds: 3,55
Bookmaker: NordicBet

 

Spil på dagens double hos NordicBet

 

Med tonsvis af fodbold på programmet var det ikke særlig svært at finde to kampe, som skal udgøre dagens double. Vi starter i den engelske EFL Championship, hvor stakkels Sunderland som allerede er rykket ned til Sky Bet League One skal møde Wolverhampton Wanderers som allerede har sikret sig titlen og derved oprykning til Premier League. Derefter tager vi en tur til Telia Parken, hvor der skal spilles New Firm for femte gang i denne sæson.

Hvor kan jeg se New Firm?

 

Sunderland – Wolverhampton Wanderers

Som vores trofaste læsere måske har lagt mærke til, så har vi slet ikke haft den store fidus til The Black Cats i denne sæson. Vi har flere gange anbefalet at spille imod dem, da de simpelthen hverken kan holde buret rent eller vinde fodboldkampe. Nu er det så også definitivt, at de rykker ned i den tredjebedste række, hvilket blandt andet hænger sammen med deres horrible hjemmebanestatistik. På Stadium of Light har de således kun formået at skrabe 13 point sammen via to sejre, syv uafgjorte og 13 nederlag i deres 22 kampe på eget græs. Det er dårligst af alle mandskaber i hele ligaen. Nu får de så besøg af det bedste udebanehold, og vi tror, at Wolves snupper endnu en sejr på fremmed græs.

Derfor anbefaler vi at spille på, Wolverhampton Wanderers vinder kampen til odds 1,59 hos NordicBet.

 

FC København – Brøndby IF

I den danske Alka Superliga skal mestrene fra FC København op imod mesterskabskandidaterne fra Brøndby på Danmarks nationalstadion. Det plejer sjældent at være målrige kampe, når der skal spilles New Firm. Der er således blevet scoret to mål eller mindre i 13 af deres 16 indbyrdes opgør de sidste tre års tid. Vi har svært ved at forestille os, at det skulle ændre sig i dag. Særligt når man tænker på, at FCK skal bruge point for at holde fast i tredjepladsen, og de blå-gule fra Vestegnen vil gøre alt for ikke at miste deres forspring ned til FC Midtjylland på andenpladsen. Det lugter langt væk af en taktisk affære, hvor der maksimalt bliver scoret to gange.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 2,23 hos NordicBet.

 

Spil på dagens double hos NordicBet

 

odds