Dagens double: Hjemmesejr og målfattig kamp i Superligaen

Kampe: OB – Randers FC & Brøndby IF – FC København
Spilforslag: OB & under 2,5 mål
Samlet odds: 3,88 
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på dagens double hos Danske Spil

 

Der skal spilles tre kampe i Alka Superligaens mesterskabsslutspil samt en enkelt i nedrykningsspillet i dag. Vi har kigget kampene efter i sømmene, og har fundet frem til et opgør der ligner hjemmesejr samt et derby, der sagtens kunne blive målfattigt. Randers FC skal nemlig en tur til EWII Park på Fyn for at møde OB, og vi tror, at de kommer til at få det svært. Det er sjældent, at der kommer mange mål i New Firm, og det regner vi heller ikke bliver tilfældet i dag.

Livestream New Firm fra udlandet

 

OB – Randers FC

Randers har det generelt rigtig svært på Fyn, hvor de ikke har vundet i mere end to år. Odenseanerne har nemlig vundet tre af de sidste fire indbyrdes opgør mellem disse to mandskaber, mens det sidste endte uafgjort. Derudover har de scoret otte mål i de fire kampe, mens de kronjyske heste kun er kommet på måltavlen to gange. Vi har ikke den store tiltro til Rasmus Bertelsen kan slå Kent Nielsen i dag. Særligt ikke når man tænker på, at Anders K. Jacobsen allerede har noteret sig for 12 sæsonscoringer. Vi tror på, at han kommer på tavlen igen i dag og sørger for tre point til hjemmeholdet.

Derfor anbefaler vi at spille på, OB vinder kampen til odds 2,10 hos Danske Spil.

 

Brøndby IF – FC København

Der er altid masser af tænding og fight, når der skal spilles New Firm i Alka Superligaen. Der er derimod ikke særlig mange mål. Rent faktisk er der ikke blevet scoret tre mål i en ligakamp mellem Brøndby IF og FC København siden den 8. marts 2015, hvor løverne vandt med 3-1 hjemme i Telia Parken. Siden da har de to ærkerivaler mødt hinanden ti gange i ligasammenhæng og alle opgør er endt med enten nul, et eller to mål. Vi har meget svært ved at se, det skulle være anderledes i aften på Vilfort Park. Det lugter langt væk af maksimalt to scoringer, så det smider vi en skilling efter.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,85 hos Danske Spil.

 

Odds på dagens double hos Danske Spil

 

Oddset logo