Copa_del_Rey_logoOnsdag d. 16 april 2014 mødes FC Barcelona og Real Madrid i den spanske pokalfinale. Der er på forhånd lagt op til et tæt finale, hvor et svagt spillende Barcelona hold skal forsøge at få oprejsning efter to nederlag.

Selv og Barcelona har tabt til både Atletico Madrid og Ganada i de seneste to kampe, så er det ikke mere end et par uger siden, at Barcelona sidst slog Real Madrid. Barcelona er små favoritter før kampen, og giver på nuværende tidspunkt odds 2.50bet365.

Skulle det være Real Madrid der løber med sejren og titlen som spanske pokalmestre 2014, så kan du score odds 2.75 på bet365.

Har du 500 kroner på lommen, så kan du score 1.800 kroner hvis kampen ender uafgjort i ordinær spilletid. En uafgjort giver nemlig pengene 3.60 gange igen.

Kampen bliver afviklet på neutral bane, hvorfor der i den forbindelse ikke er nogen stor fordel til nogen af de to mandskaber. Finalen bliver spillet på Mestalla i Valencia med start klokken 21.30 dansk tid.

Hos bet365 kan du finde mere end 127 forskellige spil, og er du ny kunde, så får du helt op til 1.000 kroner i Odds Bonus*. Er du på mobil eller tablet, så kan du naturligvis også oprette en konto og spille på kampen via din mobil og tablet.

 

bet365 Mobil, P Celler Tablet- Oddspåkampenher

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+


Få 1.000 kroner i bonus som ny kunde hos bet365*

 

De bedste odds på Barcelona vs Real Madrid

 

Barcelona vinder kampen til odds 2.50 på bet365

Kampen ender uafgjort til odds 3.60 på bet365

Real Madrid vinder kampen til odds 2.75 på bet365

 

Spil på handicap og scor et kæmpe odds

Er du på udkig efter et lidt højere odds end 2-3 stykker, så kan du med fordel spille på handicap. Tror du at Real Madrid kan sætte Barcelona på plads, så kan du hente odds 11.00 hos bet365 på at Real vinder med 3 eller flere mål

Har du mere tiltro til at Barcelona vinder kampen, og vinder kampen stort, så kan du lige nu hente odds 9.00 på at Barcelona vinder med 3 eller flere mål.

Tror du mere på at ét af de to hold vinder med lige præcis ét mål, så kan du få odds 4.75 hvis det er Real Madrid der vinder kampen med ét mål. Er du mere af den tro at det er Barcelona går helt amok og tæver sender Real tilbage til Madrid med en ordenlig snitter, så kan du score odds 15.00 hos bet365 på at Barcelona vinder kampen med 4 eller flere mål.

Gå til Bet365 for at spille på kampen her ->

 

Få odds 4.00 på Messi som første målscorer

Til opgøret mellem Barcelona og Real Madrid må Real undvære den målfarlige Ronaldo, hvorfor det er overladt til andre spillere at indtage favoritrollen som første målscorer i kampen.

Selv om Lionel Messi spillede en ringe kamp mod Atletico Madrid, så tror den store engelske bookmaker, bet365 stadigvæk på at han scorer kampens første mål.

Messi viste klassen i sidste kamp mod Real Madrid, og er det Messi der åbner ballen i Copa del Ray finalen, så kan du hente odds 4.00. Lidt længere nede af listen finder vi Karim Benzama, som giver odds 7.00 hvis han scorer kampens første mål. I Ronaldos fravær er der også blevet fornyet tiltro til Gareth Bale, som giver pengene 8.00 gange igen hvis han scorer kampens første mål.

Selv om Junior Neymar var uskarp i den sidste kamp mod Real Madrid, så tror Bet365 stadigvæk på at Neymar har klassen til at score kampens første mål. Scorer Neymar kampens første mål kan du score odds 7.00.

Gå til bet365 for at spille på første målscorer her – >

 

Spil på kampens resultat og scor et kæmpe odds

 

Hos bet365 kan du naturligvis også spille på hvad kampen ender. Er du en af dem der tror at Barcelona løber med sejren, så kan du fx få odds 23.00 hvis Barca vinder kampen med 3-0.

Tror du mere på at Real Madrid løber med sejren, så kan du få odds 29.00 på at de vinder kampen med 3-0. Tror du ikke at der bliver scoret helt så mange mål, så kan du få odds 9.50 på Barcelona vinder finalen med 2-1 og tilsvarende odds 10.00 hvis Real Madrid skulle vinde Copa del Ray finalen med 2-1.

Kampen bliver spillet onsdag klokken 21.30 dansk tid og kan naturligvis ses live på 6eren.

* Regler og vilkår er gældende