copa_america_2015
Der er dømt tæt opgør mellem Peru og Paraguay i bronzekampen ved Copa America 2015, men som du kan læse i Dagens Spilforslag her på Odds.dk, spår vi en sejr til Peru i nattens kamp.

Kampen spilles kl. 01:30 dansk tid, og Betfair er klar med ekstra høje odds på både Peru og Paraguay til sine nye kunder.

Få odds 6.00 på Peru eller odds 7.00 på Paraguay hos Betfair, men vær opmærksom på at tilbuddet om de ekstra høje odds er eksklusivt for nye kunder som har oprettet deres Betfair konto med promo-koden ZAB400.

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Sådan fungerer de forhøjede odds hos Betfair

Når Betfair er ude med forhøjede odds på f.eks vinderen af en bestemt fodboldkamp, kan nye kunder registrere deres nye med en bestemt promokode gældende for den pågældende kampagne og de høje odds.

Når den nye konto er oprettet (med den rigtige promokode, som man finder på den aktuelle kampagneside hos Betfair), kan nye spillere placere et væddemål på op til 100 kr. på det forhøjede odds.

Man kan selvfølgelig godt vædde mere på udfaldet, men det er kun de første 100 kr. som kvalificerer sig til det høje odds.

 

Hvad sker der når jeg vinder?

Hvis du har spillet 100 kr. på f.eks. Peru til et forhøjet odds 6.00, hvor Peru normalt kun ville give odds 2.40 i Betfairs Sportsbook til alle eksisterende kunder, får du altså odds 3.60 “mere” end eksisterende kunder.

Vinder du på dit væddemål udbetales 100 kr. x det normale odds (i dette eksempel odds 2.40) og du vil derfor få 240 kr. direkte ind på spillekontoen.

De resterende 360 kr. (fra odds 2.40 til odds 6.00) udbetales som et freebet, som du kan bruge på en valgfri kupon hos Betfair.

Du modtager dit freebet automatisk indenfor 12 timer af kampagnens eller begivenhedens afslutning, og du finder dine freebets under “Min Konto” -> “Kampagner og belønninger” -> “Mine freebets”.

Vinder du på dit freebet vil du modtage nettooverskuddet af dit spil kontant uden yderligere fritspilskrav. Husk at indsatsen (værdien af dit freebet) ikke returneres sammen med din gevinst.

 

Få de høje odds på Peru vs Paraguay her >>

 

peru_paraguay