Conor McGregor vs Dustin Poirier III: Optakt og odds

Der er lagt op til en vild nats MMA, når Conor McGregor og Dustin Poirier går i ringen for tredje gang. Det sker ved UFC 264 i Las Vegas. Det står 1-1 i det indbyrdes regnskab, der er meget på spil.

Her på siden finder du odds på McGregor vs Poirier samt odds på, hvordan du ser den kampen på Viaplay.

 

Se kampen hos Viaplay

 

Sådan ser du Poirier vs. McGregor III

Det er som nævnt Viaplay, som har rettighederne til UFC 264. Der er studie på TV3+ fra klokken 21.00. Derefter vil man også kunne se nattens første kampe på kanalen.

Selve nattens hovedbegivenhed skal man tilkøbe. Den fås nemlig kun eksklusivt som pay-per-view. Til det formål kan man følge at de Viaplay-links, som man finder her på siden. Disse fører en til siden, hvor man kan sikre sig den store kamp.

 

Odds på Poirier vs. McGregor III

Indlæser odds…

OBS: Disse EM odds kommer fra bookmakeren Bet365

Som det fremgår af oddset, så venter der med stor sandsynlighed en ganske tæt kamp mellem McGregor og Poirier. Amerikaneren vandt som bekendt det sidste møde mellem de to og er da også en lille favorit her.

En årsagerne til dette er måden, hvorpå han vandt, da de to mødtes tilbage i januar. Her lagde McGregor godt fra land, men derefter dominerede Poirier. Efter en serie slag, som McGregor ikke kunne afvise, blev Poirier kåret som vinder på TKO i anden runde.

Dermed vil det naturligvis være en McGregor på jagt efter revanche, som kommer T-Mobile Arena i Las Vegas. Det var McGregors andet nederlag i hans sidste tre UFC-kampe, så han har brug for at få forbedret den statistik.

En af årsageren til Poiriers favoritværdighed er desuden, at det er et stykke tid siden, at McGregor har imponeret i UFC-sammenhæng. Siden hans afstikker for bokse mod Floyd Mayweather er det blevet til tre nederlag og blot én sejr. Den kom mod veteranen Donald Cerrone, som ikke har vundet sine sidste seks kampe.

McGregor skal derfor være tilbage i den absolutte topform, hvis han skal have en chance mod Poirier, som har imponeret i sine sidste mange optrædener.

 

Odds på UFC 264 hos Bet365

 

UFC 264 – Main Card

Der er naturligvis også andet på programmet, når det går løs ved UFC 264. Her får du overblikket over de øvrige kampe, som er med på UFC 264 main card.

Weltervægt Gilbert Burns vs. Stephen Thompson
Sværvægt Tai Tuivasa vs. Greg Hardy
Bantamvægt Irene Aldana vs. Yana Kunitskaya
Bantamvægt Sean O’Malley vs. Kris Moutinho

 

Se UFC 264 med Viaplay