Floyd Mayweather – Conor McGregor odds: Få odds 50 på McGregor sejr!

Lørdag morgen dansk tid mødes Floyd Mayweather Jr. og Conor McGregor i en af de mest hypede boksekampe i nyere tid. Det er en kamp i mellem to af tidens allerstørste kampsportsstjerner, og der er lagt op til et brag, hvor amerikaneren er favorit. Mayweather har vundet sine foregående 49 professionelle kampe, og han er stadig ubesejret. McGregor håber derfor på, at blive den første til at slå amerikaneren, og man kan nu få vanvittige odds på, at det sker.

McGregor er for nylig blevet ambassadør for bookmakeren Betsafe, og de står naturligvis bag deres kæmper. Derfor tilbyder Betsafe netop nu vanvittige odds 50 på, at McGregor slår Mayweather.

 

Få odds 50 på McGregor sejr >>

 

Sådan gør du

Betsafes tilbud gælder kun nye kunder. For at udnytte tilbudet, så skal man blot oprette en konto hos Betsafe og placere et bet på, at McGregor vinder kampen til odds 50. Maksimumindskuddet på dette bet er ti kroner.

Samtidig kan man så passende udnytte Betsafes velkomstbonus, hvor de fordobler det første indskud på op til 1.000 kroner. Betsafe er en af de bedste bookmakere i Danmark, og de er især kendt for deres fremragende kundeservice og store spiludvalg.

Læs vores anmeldelse af bookmakeren Betsafe her:

 

Opret dig hos Betsafe her >>

 

Optakt: Mayweather Jr. – McGregor

Floyd Mayweather Jr. er en af de allerstørste indenfor boksningen. Den 40-årige amerikaner har vundet verdensmesterskaber i fem forskellige vægtklasser, og har i alt vundet 15 verdensmesterskaber i løbet af sin lange karriere.

Han har i alt bokset 49 professionelle kampe, og han er endnu ikke blevet besejret. 26 af disse vandt han på knock-out, så han er en hårdtslående fyr. Han er dog også en teknisk dygtig bokser, og han roses især for sine defensive evner. Det er netop også på grund af disse, at han har kunnet blive i sporten så længe.

Udover at være en gudsbenået bokser, så har Mayweather også vist sig at have talent for at tjene penge, hvilket har givet ham kælenavnet “Money”. Kampen imod McGregor er da også blevet døbt “The Money Fight”, da Mayweather kan tjene helt op imod 500 millioner dollars på den . Derfor er det ikke så underligt, at han trækker i handskerne for første gang siden 2015, hvor han egentlig gik på pension.

The Money Fight bliver som bekendt McGregors første som bokser. Ireren har tidligere dyrket MMA, hvor han hurtigt blev den allerstørste stjerne. Ligesom Mayweather er han også en god forretningsmand, og fire af de seks højst indtjenende UFC-events har været med McGregor som hovednavn.

Siden UFC-debuten i 2013 har McGregor været i oktagonen 24 gange, og her er det blevet til 21 sejre, hvoraf 18 er kommet efter knock-out.

Hvor McGregor har været suveræn i UFCs oktagon, så er det mere usikkert, hvad han kan i bokseringen. Han boksede ganske vist som ung, og han har naturligvis trænet i den nye disciplin siden, at kampen blev arrangeret, men kan man lære en gammel hund nye tricks? McGregor kan ikke bruge sine kneb fra UFC, da disse vil få ham diskvalificeret.

 

Spilforslag

Man kan ikke komme uden om at spille McGregor til odds 50 hos Betsafe.

Betsafe tilbyder også nogle spil i den mere kuriøse afdeling. For eksempel kan man få odds 21 på, at strømmen går på stadion under kampen, odds 26 på, at en fan løber ind i ringen under kampen og odds 34 på, at en af bokserne brækker en arm under kampen.

Det måske bedste spil er dog, at kampen bliver på over 7,5 runder til odds 1,77 hos Betsafe. Det er to hårdtslående boksere, der mødes, men det er samtidig også to mænd, der nægter at tabe. Optakten til denne kamp har været lang og brutal, og det vil være et kæmpe nederlag for begge boksere, hvis de bliver knock-outet.

 

Spil på kampen hos Betsafe >>