Hvem bliver den første vinder af Conference League?

Der er lang vej til Conference League-finalen, der bliver afviklet den 25. maj i Tirana. Der er dog flere spændende topklubber, som vi må forvente vil være med i jagten på Conference League-succes.

Med stjerner som Harry Kane, Son Heung-Min og Pierre-Emile Højbjerg er engelske Tottenham udpeget som oddsfavoritter til at vinde Conference League 2021/22. Der er da også høje forventninger til den traditionsrige London-klub.

Italienske Roma er også med i favoritfeltet og med cheftræner José Mourinho vil de helt sikkert gøre alt for at forhindre at Tottenham løber med Conference-trofæet.

Vi skal dog holde godt øje med de hold fra Europa League-turneringen, der støder til slutspillet efter deres gruppekampe. Her kan der komme en række stærke klubber ned og det kan vende helt rundt på favoritværdigheden.

Odds på vinderen af Conference League

Engelske Tottenham er bookmakernes odds-favorit til at vinde den første udgave af Conference League. De er dog tæt forfulgt af italienske AS Roma, mens Ligue 1-klubben Rennes, tyske Union Berlin og hollandske Feyenoord og AZ Alkmaar er blandt outsiderne.

Er det endelig Tottenhams tur?

Det lykkedes Tottenham at komme i Champions League-finalen 2019, hvor manager Mauricio Pochettino byggede spillet op omkring den danske playmaker Christian Eriksen. Det blev dog til et 0-2 nederlag til Liverpool i CL-finalen, men måske Tottenham ender øverst på skamlen denne gang.

Der er hård konkurrence i Premier League og i sidste sæson sluttede Tottenham på 7. pladsen. Dermed må de denne gang satse på Conference League, hvis de vil have et internationalt trofæ til samlingen.

Trods masser af transfer-rygter, så render ligatopscoreren Harry Kane fortsat rundt i Spurs-trøjen. Han kan blive afgørende for at sikre Conference-succes. Den træfsikre Harry Kane har fundet et godt samarbejde med sydkoreanske Son Heung-Min i offensiven. Der er også er stor erfaring hos den franske keeper Hugo Lloris.

På midtbanen finder vi den hårdtarbejdende Pierre-Emile Højbjerg, der er omdrejningspunkt sammen med rutinerede Eric Dier og Dele Alli.

Så baseret på spillertrup, så har Tottenham klart det stærkeste mandskab og er fortjent gjort til favoritter. Men Premier League, FA Cup og den engelske ligacup kan tage fokus og betyde rotation til Conference League-kampene.

Odds på Tottenham som vinder

Jose Mourinho jagter nye trofæer

Er tiden løbet fra José Mourinho, der bragede ind på fodboldscenen for knap 20 år siden, hvor han førte Porto til UEFA Cup-triumf i 2003 og året efter kunne Mourinho sætte sig øverst på fodboldtronen, da Porto vandt Champions League.

Efterfølgende har Mourinho også vundet Champions League-turneringen med Inter og havde voldsomt stor succes hos Chelsea og stod i spidsen for Manchester United, da de vandt Europa League 2017.

José Mourinho formåede dog ikke at føre Tottenham til trofæer og den portugisiske manager blev præsenteret for en fyreseddel af Spurs-boss Daniel Levy.

Kan Mourinho få oprejsning og føre Roma til Conference League-triumf?

Det er lykkes at hente den tidligere Chelsea-angriber Tammy Abraham, den portugisiske målmand Rui Patricio er hentet hos Wolverhampton. Den franske midtbanespiller Steven Nzonzi er tilbage i Roma-trøjen efter ophold hos Rennes.

Vi skal holde godt øje med Roma i Conference League for med Mourinho på sidelinjen bliver det aldrig kedeligt.

Odds på AS Roma som vinder

Gode råd til odds på Conference League

Der er gode chancer for at finde frem til nogle gode Conference League-odds. Der er dog en række forhold, som kan være vigtige at tage med i betragtningerne.

Der kan være ret massiv niveauforskel på holdene i Conference League, og det kan være svært at vurdere styrkeforholdet. Vi kan komme ud for at stå med nogle klubber og ligaer, som vi ikke følger tæt eller har den store viden om.

Her kan vi dog alligevel være opmærksomme på, at f.eks lange udebanerejser kan have indflydelse på favoritholdene, der måske også har en vigtig kamp i weekend i den hjemlige liga.

Vi kan komme til at opleve at f.eks Tottenham eller Roma foretrækker at spare enkelte af deres stjernespillere for at undgå skader og holde dem kampklar til de store opgør i Premier League eller den italienske Serie A.

Modsat vil de mindre klubber sandsynligvis komme i stærkeste opstilling og med 100% motivation. Vi kan dermed komme til at opleve at flere af favoritterne får det svært i deres udekampe.

Vi kan få nogle målrige gruppekampe, da holdene sandsynligvis vil forsøge at jagte sejren og dermed score vigtige millioner i præmiepenge.

bet365 Odds på Conference League-vinder hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+