Få odds boost på United-sejr med ComeOn!

Manchester United skal bruge point mod Chelsea for at sikre sig Champions League. Hos bookmakeren ComeOn! får man odds boost til odds 2,00 på United-sejr på Old Trafford.

 

Se tilbuddet hos ComeOn!

 

Sådan får du odds boost på Mancehster United – Chelsea

  1. Følg dette link til ComeOn!
  2. Opret en konto hvis du ikke allerede har en.
  3. Vælg Manchester United-sejr til odds 2,00.
  4. Spil op til 100 kroner på sejr til United.
  5. Tilbuddet gælder frem til 25. maj klokken 20.00.

Du føres automatisk til odds boostet ved at følge et af de links til ComeOn!, som du finder her på siden. Du skal naturligvis have en konto hos ComeOn! Hvis ikke du allerede har en, så kan du naturligvis oprette en og derefter få odds boost på United-sejr.

Når du følger linket vil du automatisk kunne se kuponen. Herefter vælger du blot din indsats. Denne kan være op til 100 kroner for fortsat at være kvalificeret til odds boost.

 

Få odds boost på United-sejr hos ComeOn!

 

Derfor vinder Manchester United kampen

Manchester United skal som nævnt have point i denne kamp for at sikre Champions League-fodbold til næste sæson. Skulle de tabe, vil det betyde, at de skal have point i sidste rundes kamp mod Fulham.

De møder et Chelsea-hold, der ikke har noget at spille for. Frank Lampards tropper kan end ikke nå top 10 og ser egentlig helst bare, at sæsonen slutter hurtigst muligt.

De vil dog utvivlsomt gøre deres for at gøre livet surt for United. Det får de dog svært ved. Chelsea har nemlig blot vundet én af deres sidste 12 kampe i alle turneringer.

Samtidig er Manchester United skræmmende stærke på Old Trafford. Her har man ikke tabt i ligaen siden første runde mod Brighton. United har desuden blot lukket otte mål ind i løbet af deres 17 hjemmekampe.

Der er med andre ord ikke meget, der går Chelseas vej, når man ser på statistikken.

 

Regler og vilkår

Dette tilbud gælder for Premier League-kampen mellem Manchester United og Chelsea, som spilles 25. maj kl. 21.00. Kampagnen gælder for alle, som 18+ og bosat i Danmark.

Tilbuddet kan benyttes frem til 25. maj klokken 20.00. Det vil sige en time før kampstart. Den maksimale indsats med denne kampagne er 100 kroner.

 

Få odds boost på kampen hos ComeOn!