ComeOn! giver 200 kroners risikofrit spil på dansk sejr mod Tjekkiet

Der venter en stor aften i Baku, når Danmark møder Tjekkiet i en EM-kvartfinale. I den sammenhæng tilbyder ComeOn! deres nye kunder 200 kroners helt og aldeles risikofrit spil på favoritsejr til Danmark.

 

Spil 200 kroner risikofrit på sejr til Danmark hos ComeOn!

 

Sådan får du 200 kroners risiko frit spil på Danmark

Det er ganske simpelt, når man skal have sit 200 kroners risikofrie spil på sejr til Danmark. Vi har opsummeret processen nedenfor, og vil naturligvis også gå yderligere i dybden med denne.

  1. Du skal oprette en konto hos ComeOn!
  2. Du skal foretage en indbetaling.
  3. Spil på at Danmark vinder kvartfinalen mod Tjekkiet.
  4. Vælg drop down menuen “Frit spil” på din kupon.
  5.  I menuen vælger du “200.00 DKK: Risk Free Bet”
  6. Til slut klikker du på “Placer Væddemål”
  7. Ved tabt væddemål får du de 200 kroner retur.

Som det fremgår skal man være ny kunde hos ComeOn! for at kunne deltage. Når man har oprettet sin nye konto, skal man naturligvis foretage sin første indbetaling.

Herefter skal man med sit første spil spille på, at Danmark slår Tjekkiet i kvartfinalen mellem de to hold. Herefter vælger man “frit spil” i menuen og derefter det 200 kroners risikofrie spil.

Når man så har placeret sit væddemål, kan man blot nyde den store kampe. I tilfælde af at Danmark desværre ikke vinder, kan man i det mindste trøste sig med, at man får sine 200 kroner retur.

 

Spil risikofrit på kampen med ComeOn!

 

Derfor slår Danmark – Tjekkiet

Danmark er forhåndsfavoritter til at gå videre, når det gælder et møde med Tjekkiet i kvartfinalerne. Det bliver dog langt fra nogen let opgave.

Med denne kampagne kan man forsikre sit spil ved at foretage et risikofrit spil på 200 kroner, som man får tilbage på sin konto, hvis ikke det lykkes Danmark at vinde.

Det håbe og tror vi dog naturligvis, at det gør. Danmark er nemlig ikke favoritter for ingenting forud for dette store opgør i Aserbajdsjans hovedstad Baku.

Danmark har først og fremmest vist i deres seneste to kampe, at de formår at score mål. Her tænker vi naturligvis på sejrene over Rusland og Wales på henholdsvis 4-1 og 4-1.

Derudover er det også værd at bemærke, at disse mange mål er scoret af flere forskellige spillere – nærmere betegnet seks.

En anden ting, som man kan bruge som argument for, at Danmark vinder, er de mange forskellige typer mål, som holdet har scoret.

Her vil vi især fremhæve langskudsmålene mod Rusland og Wales af Mikkel Damsgaard, Andreas Christensen og Kasper Dolberg.

Målene af Damsgaard og Dolberg var begge til 1-0. Det vidner om, at Danmarks langskud er et vigtigt våben, når det kommer til at bryde modstandere, som står langt tilbage på banen ned.

Derfor kan tjekkerne ikke bare tillade sig at stå langt tilbage på banen og derved invitere det danske pres. Det giver naturligvis Danmark mere plads i feltet.

Tjekkerne har et par farlige folk i Patrik Schick og den høje midtbanespiller Tomas Soucek. Det bliver formentlig henholdsvis Danmarks fyrtårn Jannik Vestergaard og så de defensive midtbanespillere Thomas Delaney og Pierre-Emile Højbjerg, som skal tage sig af den målfarlige duo.

Vi mener desuden, at Danmarks brede trup kan være med til at gøre forskellen mod tjekkisk hold, som ikke har helt den samme kvalitet siddende ude på bænken.

Derfor mener vi, at Danmark står med yderst gode kort på hånden for at vinde kampen i ordinær spilletid og derved spille sig i en EM-kvartfinale.

 

Regler & vilkår

Denne kampagne er udelukkende for spillere, som er fyldt 18 og bosat i Danmark. Tilbuddet vil ydermere kun være gældende for nye kunder. Man skal desuden være opmærksom på, at indbetaling er påkrævet.

Man vil kunne benytte det risikofrie spil op til fem minutter før kampstart. Når det kommer til en eventuel gevinst, vil der ikke være noget omsætningskrav forbundet med denne.

Man skal være opmærksom på, at det risikofrie spil ikke kan deles op. Det vil altså sige, at samtlige 200 kroner skal benyttes på en gang. Spillet skal ske på pre-match 1×2 fuldtid-markedet.

Ved mistanke om snyd forbeholder ComeOn! sig retten til at udelukke spillere fra kampagnen.

ComeOn! har ydermere ret til at ændre regler og vilkår for kampagnen når som helst og af hvilken som helst. Det er op til spilleren selv at holde sig opdateret om eventuelle ændringer.

Man skal desuden være opmærksom på, at ComeOns generelle regler og vilkår til hver en tid vil være gældende.

 

Opret dig hos ComeOn!