Indlæser...

Da Chelsea senest mødte Hull 1. oktober, og vandt 0-2 på udebane, blev det for alvor startskuddet på sæsonen for Chelsea, som sidenhen har spillet 16 Premier League kampe og vundet de 14. Chelsea er i den grad på mesterskabskurs, og der venter formentlig yderligere tre sikre point mod oprykkerne fra Hull, som indtager 18. pladsen lige under stregen.

bet365 er klar med odds på Chelsea vs Hull, og her er der naturligvis et lavt odds 1.18 på Chelsea og et astronomisk odds 19.00 på Hull.

Uafgjort giver også et flot odds 8.00, men der er nok mere værdi i at kigge på handicap odds på Chelsea-sejr. Det kan du læse mere om i vores odds-optakt forneden.

Spil på kampen her hos bet365.dk >>

 

Chelsea vs Hull: – Gå efter handicap odds på favoritterne

Chelsea er naturligvis stor-favoritter på Stamford Bridge, når oprykkerne fra Hull lægger vejen forbi London. Hjemmeholdet fortsatte deres stime i sidste weekend, hvor det blev til en sikker 0-3 sejr ude mod Leicester. Dermed vendte Chelsea tilbage til vindersporet, efter den 13-kamp lange sejrsstime blev brudt for nyligt af Tottenham på White Hart Lane.

Hull ligger til i bunden af rækken, men har dog oplevet fremgang i de seneste uger, efter ansættelsen af Marco Silva som ny manager i klubben. I sidste weekend blev det til en 3-1 sejr hjemme mod Bournemouth, og i kampen forinden blev Swansea slået med 2-0.

To gode sejre for Hull, som nu øjner muligheden for at kravle over stregen, men det bliver formentligt ikke via point fra opgøret på Stamford Bridge mod Chelsea.

Bookmakerne peger på en storsejr til Chelsea, og det gør vi umiddelbart også. Chelsea har scoret 26 mål på hjemmebane og kun lukket fire ind, så oprykkerne fra Hull kommer på en hård opgave her.

Det kan ende med en snitter til gæsterne, og derfor er der måske god værdi i at kigge på handicap-odds på Chelsea, som vi har gjort i vores spilforslag til kampen forneden.

 

Spilforslag til kampen

Vi kigger på handicap-odds på Chelsea-sejren, da vi forventer en sejr i størrelsesordenen 3-0 eller bedre. Chelsea -2 giver odds 2.25, hvilket vi finder fornuftigt.

Herudover er det værd at holde øje med Diego Costa og Eden Hazard, som vi har fidus til som målscorere i opgøret. Diego Costa har æsket 14 gange i sæsonen for Chelsea, og du kan få odds 3.25 på Costa som første målscorer.

Eden Hazard har scoret syv af sine ni sæsonmål hjemme på “The Bridge”, og der er gode muligheder for at se belgieren på måltavlen i kampen. Hos bet365 er der odds 2.00 på Hazard til at score når-som-helst i kampen.

Spil på kampen her hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Premier League netop nu: 

Indlæser...