260x154_bet365Tirsdag d. 24. februar 2015 Kl. 20:45 mødes Manchester City og FC Barcelona i 1/8-finalerne af Champions League på Ettihad Stadium.

De første fire kampe af 1/8-finalerne i Champions League er overstået, og nu skal vi har afviklet de sidste fire, inden det gælder returopgørerne. Den kamp de fleste fodboldfans glæder sig til at se, står mellem Manchester City og FC Barcelona, der tirsdag aften mødes på Ettihad Stadium i Manchester.

 

Odds på Manchester City vs FC Barcelona her —>

Det er to af verdens bedste hold der mødes, når de to stjernespækkede mandskaber mødes i den nordengelske by, Manchester. Begge mandskaber er placeret på 2. pladsen i deres respektive ligaer, men de er indenfor rækkevidde af førstepladsen, hvor Chelsea er placeret i Premier League, mens Real Madrid fører den spanske liga.

Manchester City var heldige med at komme videre fra gruppespillet i Champions League, hvor de skulle vinde den sidste kamp mod AS Roma, hvis de ville videre til knockout kampene, mens FC Barcelona hurtigt var sikre på videre avancement. De endte på andenpladsen efter PSG, og skal derfor møde Manchester City i stedet for Chelsea, som PSG er så heldige at løbe ind i.

Bookmakerne vurderer det spanske storhold FC Barcelona som det mandskab, der har størst sandsynlighed for at vinde kampen, og du kan lige nu få pengene 2.15 gange igen, hvis Barcelona vinder over Manchester City, mens du får pengene 3.50 gange igen, hvis City vinder over FC Barcelona. Tror du kampen ender uafgjort, så giver det pengene 3.60 gange igen.

Scorer Lionel Messi?

Lionel Messi spiller sjældent en fodboldkamp, hvor han ikke får mindst en god chance for at score et mål. Det samme gør sig formentlig gældende i kampen mod Manchester City, hvor den lille Messi bør komme frem til mindst en pæn chance. Hvis Lionel Messi scorer et mål i kampen, får du pengene 2.05 gange indsatsen igen. Scorer Messi kampens første mål, så giver det hele 4.75 gange indsatsen igen.

 

Scorer Sergio Aguero?

Sergio Aguero er en af de absolut bedste angribere i den engelske Premier League, og derfor er han naturligvis også blandt favoritterne til at score i tirsdagens kamp mellem Manchester City og FC Barcelona. Hvis argentineren scorer, giver det lige nu pengene 2.40 gange pengene igen, mens du får odds 6.00 gange indsatsen igen, hvis han scorer kampens første mål.