Der er lagt i kakkelovnen til en potentiel gyser i tirsdagens Champions League semifinale-returopgør mellem Bayern München og FC Barcelona.

I første semifinale mellem de to mandskaber ventede Barcelona med at åbne scoringen til det 75. minut, hvor Messi åbnede ballet med to geniale mål, inden Neymar smækkede kampens tredje kasse ind i slutminutterne og sikrede FC Barcelona et gunstigt 3-0 udgangspunkt før returopgøret.

Bayern Münchens spillere skal bestige et bjerg for at komme til Berlin, men er det nu også helt utænkeligt? Bayern vandt trods alt 4-0 over Barcelona på hjemmebane, sidst de mødtes i en Champions League semifinale i München.

 

bet365 Oddspåkampenhos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Odds på Bayern München – Barcelona:

Bayern München: 2.60

Uafgjort: 3.75

Barcelona: 2.70

Messi scorer: 2.10 (odds 5.00 som 1. målscorer)

Lewandowski scorer: 2.35 (odds 6.00 som 1. målscorer)

Begge hold scorer: Ja – odds 1.57 / Nej – odds 2.37

Lewandowski scorer først og Bayern vinder 4-0: Odds 106

 

Se flere spændende odds på kampen hos Bet365 >>

 

 

Rummenigge: – Det er vores ansvar at give alt

FC Bayern-bossen Karl-Heinz Rummenigge indrømmede forleden, at han beder til en “en gang hvert århundrede-præstation” fra spillerne, og det er også lige præcist dét, der skal ske, hvis Bayern skal avancere til finalen i Berlin.

Kigger man lidt i statistikbøgerne, vil man nemlig se, at 100% af de hold som har ført 3-0 inden returopgøret i en Champions League knockout-runde, er gået videre til næste runde. Dét Bayern skal gøre tirsdag aften, har altså ingen andre hold præsteret at gøre i Champions Leagues historie.

Bayern har allerede sikret sig det tyske mesterskab i suveræn stil, og skulle man ikke gå videre til finalen, vil det være en skuffelse men ingen katastrofe. Med andre ord kan vi forvente at se Bayern Münchens rød/blå-angrebsmaskine blive kørt i stilling fra første fløjt, og hvis man kan få en chokstart med et huftigt mål eller to, kan vi måske bevidne Champions Leagues største comeback nogensinde.

“Det bliver meget svært. Barcelona var favoritter på forhånd, og efter kampen steg deres favoritrolle. Det er normalt efter sådan et resultat. Men ikke desto mindre er det Bayern Münchens pligt at give sin bedste præstation på tirsdag. Vi får at se om det er nok. Vores chancer er meget, meget små, men i fodbold er der altid en kamp hvert århundrede, hvor man kan vende tingene. De er sjældne, det ved jeg, men det er vores ansvar at give alt vi har. Hvis det ikke er nok, kan man ikke gøre noget ved det, men man er i det mindste nødt til at prøve”, sagde den legendariske Rummenigge som selv lavede 50 mål i 172 kampe for Bayern Munchen i 1970’erne og 80’erne.

Bayern München har været hårdt ramt af skader i foråret, men nyder samtidig godt af en utrolig bred trup med masser af kvalitetsspillere, og ethvert hold Bayern sender på banen tirsdag mod FC Barcelona vil blive blæst frem fra start af en et propfyldt Allianz Arena og jagten på 3 mål. Sidst Bayern München spillede semifinale mod FC Barcelona på hjemmebane var i 2012/2013, hvor Bayern knuste Barca med samlet 7-0 over to kampe (4-0 hjemme og 0-3 ude). Hvis Bayern München gentager kunststykket fra dengang, kan det største comeback nogensinde i Champions League være en realitet.

Bet365 giver odds 21.00 på at Bayern går videre, mens en sejr til Bayern giver 2.60.

 

FC Barcelona går efter The Treble

FC Barcelona ankommer til München med masser af selvtillid og god form. På den hjemlige side er Barcelona så godt som spanske mestre efter en 2-0 sejr over Real Sociedad i weekenden, som sendte dem 4 point foran Real Madrid med kun to kampe tilbage. Samtidigt er Barcelona i Copa del Rey finalen, og kan derfor snuppe “The Treble”, hvis man kan gøre arbejdet færdigt i Tyskland. Først i München og senere i maj i finalen i Berlin.

Messi var giftig i den første kamp og ligner mere og mere “den gamle Messi” fra årene omkring 2010/2011, hvor Barcelona vandt deres fjerde Champions League titel med en 3-1 sejr over Manchester United i finalen. De sidste tre sæsoner har budt på exit kort før finalen – to gange i semifinalerne og sidste år allerede i kvartfinalerne, og Lionel Messi har da også udtalt, at Barcelona-truppen har fået sulten efter flere trofæer tilbage og nu indser, hvor hårdt man skal kæmpe for at holde sig på toppen.

Om Lionel Messi og FC Barcelona kan gøre arbejdet færdigt, kan du se på TV3+ 20.45 tirsdag aften, og du kan selvfølgelig også oddse på hvem du tror vinder kampen, hvem der scorer målene og i alt 90 andre markeder hos Bet365.

 

Odds på Bayern München – Barcelona hos Bet365 >>

 

bet365-580x330