Indlæser...

Tirsdagens store Champions League-kamp spilles i Spanien, hvor Atletico Madrid vs PSV Eindhoven er på plakaten på Estadio Vicente Calderon i Madrid. PSV kunne nok have ønsket sig et bedre udgangspunkt end 0-0 resultatet i Holland, men begge holds muligheder er helt åbne før opgøret, og alt der kræves er i teorien ét mål. Læs hvordan du følger kampen på livescore.

bet365 har odds på Atletico Madrid vs PSV, og her er Atletico ikke overraskende favoritter. Få odds 1.30 på Atletico Madrid, eller svimlende odds 10.00 på PSV. Tror du på endnu en uafgjort i ordinær spilletid, kan du satse spareskillingerne til odds 5.50 på krydset.

PSV er gigantiske underdogs netop nu, men har ikke tabt i Eresdivisionen i 21 kampe i træk. Samtidigt har PSV imponeret i Europa i år mod kvalificerede modstandere, så måske skal man ikke afskrive hollænderne før kampen er spillet. Læs vores optakt til Atletico Madrid vs PSV herunder, hvor du også kan se flere odds på kampen hos bet365.

Odds på Atletico Madrid vs PSV >>

 

Indlæser...

 

Hvem vinder årets Champions league ? Se odds her

Optakt: Atletico Madrid vs PSV

Det tyder ikke godt for PSV forud for tirsdagens Champions League-brag i den spanske hovedstad. Der stod nemlig Atletico Madrid på det meste i første kamp mellem de to klubber i dette års 1/8-finaler. Hele 10-3 i spansk favør sluttede kampen i afslutninger mod og på mål, og Atletico tilspillede sig hele 10 hjørnespark mod PSVs ene hjørnespark*. PSVs Gaston Pereiro trak ovenikøbet dobbelt gult og dermed et tidligt i bad i kampens 68. minut. Det gjorde ikke just tingene lettere for PSV, der allerede forinden havde problemer med at sætte sig igennem overfor spanierne.

I og med PSV ikke formåede at dominere kampen hjemme på Philips Stadion, er der ingen grund til at tro, hollænderne kan dominere kampen i Spanien. Atletico Madrid er nemlig særdeles stærke hjemme, hvor man har spillet 14 hjemmekampe i år i La Liga. Heraf er 10 vundet, tre endt uafgjort og kun én gang har Atletico tabt hjemme. Målscoren på 21-6 vidner om hvor svært det er at lave mål for udeholdet på Vicente Calderon, og PSV kommer unægteligt på en hård opgave her.

PSV har dog vist god form på udebane i de tre seneste kampe hjemme i Holland, hvor man har vundet med hhv. 0-3, 0-3 og 0-2 mod Groningen, Nijmegen og Utrecht. I europæisk-regi har PSV ikke altid været prangende ude, hvor man både har tabt 3-2 til CSKA Moskva og 2-0 til Wolfsburg. Dog blev det til 0-0 på Old Trafford mod Manchester United.

Atletico Madrid har spillet fire kampe siden 0-0 kampen mod PSV i Eindhoven, og de er alle blevet vundet. Først imponerede Atletico ved at slå Real Madrid i lokalopgøret på Santiago Bernabeu med 0-1 og tilførte dermed Real deres kun andet hjemmebane-nederlag i sæsonen, og derefter vandt Atletico de tre næste kampe med 3-0 hjemme vs Real Sociedad, 1-3 ude vs Valencia og senest 3-0 hjemme mod Deportivo La Coruna.

Se bookmakernes bonus på årets Champions league

Spilforslaget:

Der er ikke meget der tyder på det ender lykkeligt for PSV tirsdag aften. Vi tror der venter en regulær øretæve til det ellers udmærkede PSV-hold, som er tvunget til at satse offensivt, hvis Atletico først kommer foran. Selv på hjemmebane formåede PSV ikke at dominere kampen og skabe chancer mod Atletico, og hvis PSV er tvunget frem ad banen på Vicente Calderon, bør det åbne op for masser af chancer til Atletico, som vi allerede så det i det første opgør.

Atletico vinder denne her, og de vinder den stort. Vi spiller Atletico -1 til odds 1.91 hos bet365.

Odds på Atletico Madrid vs PSV >>

 

Kilde: * Livescore.dk

bet365-580x330